המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת העוגה - מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מניחים בתחתית התנור תבנית או סיר עם 4 כוסות מים רותחים ליצירת לחות בתנור.
מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עם הסוכר ו-1 קורט מלח. כאשר הקצף יציב, מעבירים לקערה גדולה.
מקציפים את החלמונים ומוסיפים את הגבינות, אינסטנט פודינג וניל והקורנפלור, עד לקבלת תערובת חלקה.
מקפלים בעדינות בתנועות סיבוביות את תערובת הגבינות לקצף החלבונים. מוזגים את הבלילה לתבנית (תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ).
מכניסים את התבנית לתנור, מורידים את טמפרטורת התנור לחום של 150 מעלות, ואופים כ-75 דקות.
מקררים את העוגה.
להכנת הציפוי - מקציפים את החלב, שמנת מתוקה והאינסטנט פודינג לקצפת, ומעטרים את העוגה.
מכניסים למקרר לקירור והתייצבות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3