דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה אפויה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה

(0)
90 דקות
קל
מתכונאי/ת: קטי וייס
איזה כיף שיש במקרר עוגת גבינה נהדרת ופשוטה להכנה, לכל אורח שיפתיע או חשק שיגיע.

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה
750  גרם
גבינה לבנה רכה 9%
1  כפית
תמצית וניל או שקית סוכר וניל
3  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג או קורנפלור, או עמילן תירס
1.5  כוסות
סוכר לבן
2  כוסות
חלב
2  כפות
מיץ לימון
1 
גרידת לימון מעט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים את ארבעת החלבונים עד לקבלת קצף קשה ומשאירים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    בבלנדר, מערבבים על מהירות נמוכה את הגבינה, הסוכר, סוכר הוניל (או תמצית וניל), לימון וקליפת לימון, קמח אסם (או קורנפלור, או עמילן תירס) וחלב.
  • שלב 4

    0 דקות
    שכל העיסה מעורבבת באופן אחיד מוסיפים אותה לקציפת החלבונים ומקפלים הכל יחד.
  • שלב 5

    0 דקות
    משמנים תבנית, מוזגים את העיסה ואופים למשך 60 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    כשהעוגה מוכנה מכבים את התנור ומשאירים אותה בתוכו כשעה להתקררות וכדי שתשמור על גובהה.
עוגת גבינה אפויה

שלב 1 מתוך 6

מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.

עוגת גבינה אפויה

שלב 2 מתוך 6

מקציפים את ארבעת החלבונים עד לקבלת קצף קשה ומשאירים בצד.

עוגת גבינה אפויה

שלב 3 מתוך 6

בבלנדר, מערבבים על מהירות נמוכה את הגבינה, הסוכר, סוכר הוניל (או תמצית וניל), לימון וקליפת לימון, קמח אסם (או קורנפלור, או עמילן תירס) וחלב.

עוגת גבינה אפויה

שלב 4 מתוך 6

שכל העיסה מעורבבת באופן אחיד מוסיפים אותה לקציפת החלבונים ומקפלים הכל יחד.

עוגת גבינה אפויה

שלב 5 מתוך 6

משמנים תבנית, מוזגים את העיסה ואופים למשך 60 דקות.

עוגת גבינה אפויה

שלב 6 מתוך 6

כשהעוגה מוכנה מכבים את התנור ומשאירים אותה בתוכו כשעה להתקררות וכדי שתשמור על גובהה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מקור החלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים