דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה, ביסקוויטים וקרם וניל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה, ביסקוויטים וקרם וניל

עוגת גבינה, ביסקוויטים וקרם וניל

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אליהו בנימין
עוגת שכבות, עם בסיס עוגת קפה לחה, מלית גבינה, ביסקוויטים גרוסים וציפוי קרם וניל

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
חמאה או מחמאה, מומסת
0.67  כוס
סוכר לבן
1  שקית
סוכר וניל
2 
ביצה
2  כוסות
קמח לבן
1  שקית
אבקת אפייה
2  כפות
ברנדי / קוניאק
1  כוס
מים רותחים
1  כף
נס קפה
500  גרם
גבינה 9% 9% שומן
0.33  כוס
סוכר לבן
1  שקית
סוכר וניל
0.5  חבילה
פתיבר קלאסי
1  מיכל
שמנת מתוקה 38% שומן
1  כוס
חלב
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם ריבת חלב או וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים היטב על פי הסדר את המצרכים לתחתית העוגה, חוץ מהמים עם הקפה נמס איתם משתמשים לאחר האפיה.
  • שלב 2

    25 דקות
    אופים בתבנית עגולה עם שוליים מתפרקים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 25 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר האפיה בעודה חמה מזליפים מים עם הקפה נמס.
  • שלב 4

    0 דקות
    מפרקים את שולי התבנית.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים את הגבינה, הסוכר וסוכר הווניל היטב ומורחים באופן שווה על תחתית העוגה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפוררים את פתיבר השוקו לאבקה עם פטיש שניצלים ומפזרים מעל שכבת הגבינה באופן שווה.
  • שלב 7

    5 דקות
    מקציפים את השמנת, החלב והפודינג 4-5 דקות, עד ליצירת קצפת יציבה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מורחים את הקצפת באופן שווה על שכבת הביסקוויטים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים