המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים אותם בשלוש שורות על יריעת נייר כסף.
מניחים בקערה את השמנת, החלב והפודינג ומקציפים עד שמתקבל קרם סמיך מאוד.
מוסיפים את הגבינה, אבקת הסוכר וקליפת הלימון וממשיכים להקציף עוד חצי דקה, רק עד שהתערובת אחידה.
עורמים את הקרם על שורת הביסקוויטים האמצעית, ומרימים את שתי השורות החיצוניות בעזרת נייר הכסף, כך שמתקבל משולש. מהדקים מלמעלה ועוטפים בצדדים ומצננים 120 דקות לפחות.
ממיסים את השוקולד עם השמנת בסיר קטן או בקערה במיקרוגל, מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים היטב.
מצננים לטמפרטורת החדר, עד שהציפוי מקבל מירקם של שמנת.
מצפים את העוגה בציפוי השוקולד ומצננים היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0