דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה בציפוי מוס גבינה ופירות יער
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה בציפוי מוס גבינה ופירות יער

עוגת גבינה בציפוי מוס גבינה ופירות יער

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
קינוח מדהים לארוחות שוות: עוגת גבינה אפויה ומשובחת בציפוי מפתה של מוס גבינה ורוטב פירות יער חמוץ-מתוק.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
750  גרם
גבינה לבנה 5%
1  גביע
שמנת חמוצה או 15%
0.75  כוס
קורנפלור
1  כוס
סוכר לבן
1  כף
סוכר וניל
7 
ביצה מופרדות
50  גרם
חמאה מומסת
1  מיכל
שמנת מתוקה
2  כפות
סוכר לבן
2  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
3  כפות
גבינה לבנה רכה 9%
0.25  חבילה
פירות יער קפואים
3  כפות
סוכר לבן
0.5 
לימון מחצי לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מעבירים לקערה את הגבינות, קורנפלור, סוכר וניל, חלמונים וחמאה מומסת, ומערבבים במטריפה ידנית, עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים לקערת מיקסר את החלבונים והסוכר, ומקציפים עד לקבלת קצף לבן ויציב. מקפלים את הקצף אל תערובת הגבינות, עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים את התערובת לתבנית עגולה קוטר 28-26 ס"מ.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, ואופים במשך כ-10 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מנמיכים את החום לטמפרטורה של כ-160 מעלות, וממשיכים לאפות במשך כ-60 דקות. העוגה מוכנה כשהדפנות יציבות ומלמעלה מתקבל מרקם זהוב. בודקים עם קיסם. במידה ויצא יבש העוגה מוכנה.
  • שלב 6

    0 דקות
    משאירים את העוגה בתנור במשך כ-10 דקות כשדלת התנור פתוחה. מוציאים לאחר מכן את העוגה ומשאירים להצטנן.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה ואינסטנט פודינג וניל ומקציפים. תוך כדי הקצפה מוסיפים את הסוכר. ממשיכים להקציף עד קבלת קצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
  • שלב 8

    0 דקות
    מצפים בעזרת מרית את העוגה במקצפת. מכניסים את העוגה למקרר למשך כשלוש שעות לפחות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את פירות היער הטחונים והסוכר. יוצקים את מיץ הלימון. מביאים את הסיר לרתיחה, ומבשלים עד לקבלת מרקם סמיך. מורידים את הסיר מהכיריים, ונותנים לרוטב פירות היער להתקרר.
  • שלב 10

    0 דקות
    יוצקים מעט מרוטב פירות היער על כל פרוסת עוגה ומגישים.
עוגת גבינה בציפוי מוס גבינה ופירות יער

שלב 1 מתוך 10

מעבירים לקערה את הגבינות, קורנפלור, סוכר וניל, חלמונים וחמאה מומסת, ומערבבים במטריפה ידנית, עד קבלת מרקם חלק ואחיד.

עוגת גבינה בציפוי מוס גבינה ופירות יער

שלב 2 מתוך 10

מעבירים לקערת מיקסר את החלבונים והסוכר, ומקציפים עד לקבלת קצף לבן ויציב. מקפלים את הקצף אל תערובת הגבינות, עד קבלת מרקם חלק ואחיד.

עוגת גבינה בציפוי מוס גבינה ופירות יער

שלב 3 מתוך 10

יוצקים את התערובת לתבנית עגולה קוטר 28-26 ס"מ.

עוגת גבינה בציפוי מוס גבינה ופירות יער

שלב 4 מתוך 10

מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, ואופים במשך כ-10 דקות.

עוגת גבינה בציפוי מוס גבינה ופירות יער

שלב 5 מתוך 10

מנמיכים את החום לטמפרטורה של כ-160 מעלות, וממשיכים לאפות במשך כ-60 דקות. העוגה מוכנה כשהדפנות יציבות ומלמעלה מתקבל מרקם זהוב. בודקים עם קיסם. במידה ויצא יבש העוגה מוכנה.

עוגת גבינה בציפוי מוס גבינה ופירות יער

שלב 6 מתוך 10

משאירים את העוגה בתנור במשך כ-10 דקות כשדלת התנור פתוחה. מוציאים לאחר מכן את העוגה ומשאירים להצטנן.

עוגת גבינה בציפוי מוס גבינה ופירות יער

שלב 7 מתוך 10

מעבירים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה ואינסטנט פודינג וניל ומקציפים. תוך כדי הקצפה מוסיפים את הסוכר. ממשיכים להקציף עד קבלת קצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים עד קבלת מרקם חלק ואחיד.

עוגת גבינה בציפוי מוס גבינה ופירות יער

שלב 8 מתוך 10

מצפים בעזרת מרית את העוגה במקצפת. מכניסים את העוגה למקרר למשך כשלוש שעות לפחות.

עוגת גבינה בציפוי מוס גבינה ופירות יער

שלב 9 מתוך 10

מוסיפים לסיר את פירות היער הטחונים והסוכר. יוצקים את מיץ הלימון. מביאים את הסיר לרתיחה, ומבשלים עד לקבלת מרקם סמיך. מורידים את הסיר מהכיריים, ונותנים לרוטב פירות היער להתקרר.

עוגת גבינה בציפוי מוס גבינה ופירות יער

שלב 10 מתוך 10

יוצקים מעט מרוטב פירות היער על כל פרוסת עוגה ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • מקור החלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים