דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה ואפרסקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה ואפרסקים

עוגת גבינה ואפרסקים

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגת גבינה מהממת עם פלחי אפרסקים ושבבי שקדים. תענוג מושקע ומושחת

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
חלמון
0.5  כוס
סוכר לבן
1  קורט
מלח גס
6 
חלמון
0.33  כוס
סוכר לבן
1  בר
סוכר וניל
2  כפות
שמן קנולה
4  כפות
מיץ תפוזים
1  כפית
גרידת לימון
6  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג מנופה
1  חבילה
אפרסק משומר מסוננים ופרוסים
625  גרם
גבינה לבנה רכה 9% מסוננת
1  גביע
שמנת חמוצה
0.5  כוס
סוכר לבן
2  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.5  כוס
שקדים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני על 180 מעלות, משמנים קלות את התבנית ומרפדים בנייר אפייה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים עם מלח וסוכר, עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
  • שלב 3

    5 דקות
    מקציפים בנפרד את החלמונים עם הסוכר וסוכר הווניל, ובטפטוף דק מוסיפים את השמן, עד לקבלת קציפה בהירה ואוורירית. מוסיפים את המיץ וגרידת הלימון.
  • שלב 4

    0 דקות
    מאחדים את קצף החלבונים עם קציפת החלמונים, ובתנועות קיפול רחבות מבליעים את הקמח.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים לתבנית רק מחצית מכמות העיסה, ואופים כ-10 דקות עד להתייצבותה. מצננים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים על המאפה את פרוסות האפרסקים.
  • שלב 7

    0 דקות
    הכנת המלית: מערבבים בקערה את הגבינה, השמנת החמוצה, הסוכר והאינסטנט פודינג, עד לקבלת קרם חלק.
  • שלב 8

    0 דקות
    מבליעים בגבינה בתנועות קיפול חצי מכמות עיסת התופין הלא-אפויה, משטחים את התערובת על האפרסקים, ומיישרים.
  • שלב 9

    0 דקות
    מערבבים את שארית עיסת התופין עם שבבי השקדים, ויוצקים בשכבה אחידה לתבנית. אופים כ-45 דקות, עד להזהבה יפה. בתיאבון!
  • שלב 10

    1 דקות
    *ניתן להמיר את גרידת הלימון בגרידת תפוז, את מיץ התפוזים במיץ לימון ואת השמנת החמוצה ביוגורט, באותן הכמויות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים