מקפלים את קצף הביצים לתערובת הגבינות, יוצקים על הבסיס ומחליקים.
שלב 6
60 דקות
אופים בתנור 60 דקות או עד שהעוגה מזהיבה אבל המרכז נותר רוטט.
שלב 7
0 דקות
מכבים את התנור ומשאירים בתוכו את העוגה למשך 3 שעות.
שלב 8
0 דקות
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך הלילה.
שלב 9
0 דקות
מכינים את הציפוי ומצפים: מקציפים את חומרי הציפוי לקרם יציב, יוצקים על העוגה ומחליקים. לפני ההגשה מקשטים עם תותים ו/או פירות יער טריים או קפואים.
שלב 10
0 דקות
אפשרות גיוון: מצפים את העוגה בגנאש שוקולד במקום בקרם וניל. גנאש שוקולד: ממיסים 200 גרם שוקולד עם 250 מ"ל שמנת מתוקה. יוצקים על העוגה הקרה ומחזירים למקרר לעוד שעה לפחות עד שהגנאש מתייצב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0