דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה וערמונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה וערמונים

עוגת גבינה וערמונים

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: בני פרי
עוגת הגבינה הקלאסית מקבלת טוויסט עם בסיס פתיבר קרמל, בשילוב ערמונים נימוחים עם קריצה של קינמון

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
פתי בר קרמל
100  גרם
חמאה
2  כפות
אבקת סוכר
1  קורט
קינמון טחון
2  חבילות
גבינה 9%
1  חבילה
גבינה 9%
2  גביעים
שמנת חמוצה
2  כוסות
סוכר לבן
4 
ביצה
1  כפית
תמצית וניל
200  גרם
ערמונים
7 
ערמונים
100  גרם
שוקולד לבן
3  כפות
שמנת מתוקה
0  לפי הטעם
קינמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוברים פתיבר לחתיכות קטנות בעזרת מעבד מזון או ידנית.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים את החמאה. מערבבים לתוכה את שברי הפתיבר, אבקת הקינמון ואבקת הסוכר, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 3

    10 דקות
    מהדקים לתחתית התבנית (תבנית עגולה בקוטר 24 ס”מ), ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 160 מעלות, ושמים בתוכו תבנית עם מים רותחים (עד גובה אמצע התבנית).
  • שלב 5

    0 דקות
    מכניסים לתוך תבנית המים את תבנית העוגה – מומלץ לבדוק לפני שתבנית העוגה נכנסת לתבנית עם המים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים בקערה את הגבינות, סוכר, שמנת חמוצה ותמצית וניל, עד לקבלת תערובת אחידה והומוגנית.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים את הביצים בנפרד, ומוסיפים למסת הגבינות לאט בתנועות קיפול עד שכל הביצים נטמעות במסה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוציאים את התבנית עם שכבת הפתיבר מהמקפיא.
  • שלב 9

    0 דקות
    מוזגים חצי מתערובת הגבינות מעל בסיס הפתיבר.
  • שלב 10

    0 דקות
    מפזרים את הערמונים, ומוזגים מעל את תערובת הגבינות שנותרה.
  • שלב 11

    0 דקות
    עוטפים בנייר כסף את תבנית העוגה על מנת למנוע חדירת מים במהלך האפייה.
  • שלב 12

    75 דקות
    מכניסים לאפייה של כשעה ורבע (עד שדפנות העוגה יציבות).
  • שלב 13

    0 דקות
    שוברים את השוקולד הלבן לחתיכות קטנות, ומניחים בקערה מתאימה לחימום במיקרוגל. מוסיפים את השמנת המתוקה, וממיסים במיקרוגל או בבן מארי (זהירות לא לשרוף, השוקולד הלבן עדין). לאחר ההמסה, מערבבים לתערובת חלקה, ויוצקים מעל העוגה.
  • שלב 14

    0 דקות
    מניחים את הערמונים ומעט אבקת קינמון.
  • שלב 15

    0 דקות
    מומלץ להשאיר את העוגה במקרר למשך לילה. בתיאבון!
עוגת גבינה וערמונים

שלב 1 מתוך 15

שוברים פתיבר לחתיכות קטנות בעזרת מעבד מזון או ידנית.

עוגת גבינה וערמונים

שלב 2 מתוך 15

ממיסים את החמאה. מערבבים לתוכה את שברי הפתיבר, אבקת הקינמון ואבקת הסוכר, עד לקבלת תערובת אחידה.

עוגת גבינה וערמונים

שלב 3 מתוך 15

מהדקים לתחתית התבנית (תבנית עגולה בקוטר 24 ס”מ), ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.

עוגת גבינה וערמונים

שלב 4 מתוך 15

מחממים תנור לחום של 160 מעלות, ושמים בתוכו תבנית עם מים רותחים (עד גובה אמצע התבנית).

עוגת גבינה וערמונים

שלב 5 מתוך 15

מכניסים לתוך תבנית המים את תבנית העוגה – מומלץ לבדוק לפני שתבנית העוגה נכנסת לתבנית עם המים.

עוגת גבינה וערמונים

שלב 6 מתוך 15

מערבבים בקערה את הגבינות, סוכר, שמנת חמוצה ותמצית וניל, עד לקבלת תערובת אחידה והומוגנית.

עוגת גבינה וערמונים

שלב 7 מתוך 15

מערבבים את הביצים בנפרד, ומוסיפים למסת הגבינות לאט בתנועות קיפול עד שכל הביצים נטמעות במסה.

עוגת גבינה וערמונים

שלב 8 מתוך 15

מוציאים את התבנית עם שכבת הפתיבר מהמקפיא.

עוגת גבינה וערמונים

שלב 9 מתוך 15

מוזגים חצי מתערובת הגבינות מעל בסיס הפתיבר.

עוגת גבינה וערמונים

שלב 10 מתוך 15

מפזרים את הערמונים, ומוזגים מעל את תערובת הגבינות שנותרה.

עוגת גבינה וערמונים

שלב 11 מתוך 15

עוטפים בנייר כסף את תבנית העוגה על מנת למנוע חדירת מים במהלך האפייה.

עוגת גבינה וערמונים

שלב 12 מתוך 15

מכניסים לאפייה של כשעה ורבע (עד שדפנות העוגה יציבות).

עוגת גבינה וערמונים

שלב 13 מתוך 15

שוברים את השוקולד הלבן לחתיכות קטנות, ומניחים בקערה מתאימה לחימום במיקרוגל. מוסיפים את השמנת המתוקה, וממיסים במיקרוגל או בבן מארי (זהירות לא לשרוף, השוקולד הלבן עדין). לאחר ההמסה, מערבבים לתערובת חלקה, ויוצקים מעל העוגה.

עוגת גבינה וערמונים

שלב 14 מתוך 15

מניחים את הערמונים ומעט אבקת קינמון.

עוגת גבינה וערמונים

שלב 15 מתוך 15

מומלץ להשאיר את העוגה במקרר למשך לילה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • דל במלח
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים