דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה פירורים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים

(2)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מייסאן גבעי
עוגה מרשימה, שאהובה במיוחד על ילדים. עוגת שכבות של בצק אפוי, מילוי גבינה ושמנת ופירורי בצק

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
קמח לבן 2 כוסות פחות 3 כפות
230  גרם
חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 
חלמון
100  גרם
אבקת סוכר
250  גרם
גבינה לבנה רכה 5%
2  גביעים
שמנת חמוצה
200  גרם
סוכר לבן (1 כוס)
1  כפית
סוכר וניל
250  מיליליטר
שמנת מתוקה (1 מיכל)
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  כוס
חלב
1  שקית
ג'לטין
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    להכנת הבצק: מעבדים את הקמח, חמאה, חלמון ואבקת סוכר, עד לקבלת בצק.
  • שלב 2

    30 דקות
    מצננים במקרר 30 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    משמנים תבנית בגדול 24 ס"מ, ועוד תבנית קטנה יותר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-2 חלקים: 3/4 מהבצק משטחים בתבנית 24 ס"מ, ו-1/4 מהבצק מטחים בתבנית הקטנה.
  • שלב 5

    15 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני במשך 15 דקות, או עד שהבצקים מזהיבים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מצננים.
  • שלב 7

    0 דקות
    הכנת המלית: שמים בקערית ג'לטין ו-4 כפות חלב. מערבבים.
  • שלב 8

    10 דקות
    ממתינים במשך 10 דקות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מכניסים את תערובת הג'לטין למיקרוגל למשך חצי דקה.
  • שלב 10

    0 דקות
    מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל, עד לקבלת קרם.
  • שלב 11

    0 דקות
    מערבבים בקערה גבינה, שמנת חמוצה, סוכר וסוכר וניל.
  • שלב 12

    0 דקות
    מוסיפים את הג'לטין המומס לתערובת הגבינה.
  • שלב 13

    0 דקות
    מקפלים את תערובת הגבינה לקרם הווניל.
  • שלב 14

    0 דקות
    מורחים את מלית הגבינה על הבצק שבתבנית הגדולה.
  • שלב 15

    0 דקות
    מפוררים מעל את הבצק האפוי הנותר.
  • שלב 16

    1 דקות
    מקררים במשך יממה לפני שאוכלים. בתיאבון! *מתאים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים