דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה

עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סיגל ברמר
פסגת הטעם של עוגות הגבינה. אתם הולכים ליישר וליישר את העוגה עד שלא יישאר ממנה פירור

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
חמאה
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.33  כוס
סוכר לבן
2 
חלמון
150  גרם
שוקולד לבן
0.25  כוס
חלב
1  כפית
חמאה
250  גרם
גבינה לבנה 5%
1  מיכל
שמנת חמוצה
1  מיכל
שמנת חמוצה
200  גרם
שוקולד לבן
2  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
2  כפות
קורנפלור
4 
ביצה
0.75  כוס
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מעבירים לקערה את כל החומרים ולערבב עם מזלג עד לקבלת פרורים בלבד (לא ללוש בידיים).
  • שלב 2

    0 דקות
    לשטח על תבנית 26 מתפרקת ולאפות בחום 180 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה להוציא מהתנור ולהניח לבסיס להתקרר.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל (או בקערה חסינת חום מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) עד שהשוקולד נמס (אם משתמשים במיקרוגל לבדוק לאחר דקה כי השוקולד הלבן נשרף מהר).
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים לקערה גבינה לבנה, שמנת חמוצה , תמצית וניל , מערבבים מעט ומוסיפים את השוקולד המומס לערבב מעט ( נוצרים גושים קטנים והמרקם לא חלק זה בסדר).
  • שלב 5

    0 דקות
    בקערת המיקסר שמים את הביצים השלמות ומקציפים מעט, מוסיפים את הסוכר, ומקציפים עוד כדקה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את תערובת הגבינות לביצים ומערבבים במהירות נמוכה , מוסיפים 2 כפות קורנפלור ו-2 כפות איסטנט פודינג וניל לערבב במהירות בינונית עד שהתערובת מתאחדת.
  • שלב 7

    0 דקות
    יוצקים את המילוי על הבסיס שהכנו.
  • שלב 8

    0 דקות
    מעבירים לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות, בתחתית התנור לשים תבנית עם מים (על מנת ליצור אדים בעת האפייה ) לאפות כ-30 דקות או עד שקיסם ננעץ ויוצא יבש (הזמן משתנה מתנור לתנור).
  • שלב 9

    0 דקות
    להוציא ולהניח בצד לקרור.
  • שלב 10

    0 דקות
    שמים את כל חומרי הציפוי בקערית למיקרוגל מחממים היטב מוצאים ומערבבים (אם המרקם אינו חלק לאחר שערבבנו היטב יש להוסיף עוד מעט חלב עד לקבלת קרם חלק.
  • שלב 11

    0 דקות
    יוצקים מיד (זה מתקשה מהר ) על העוגה ולפזר את הציפוי (לא עם כף) להזיז את התבנית בזהירות מצד לצד עד שכל העוגה מצופה.
  • שלב 12

    0 דקות
    מצננים מעט, מכסים בזהירות להכניס למקרר ל-8 שעות.
עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה

שלב 1 מתוך 12

מעבירים לקערה את כל החומרים ולערבב עם מזלג עד לקבלת פרורים בלבד (לא ללוש בידיים).

עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה

שלב 2 מתוך 12

לשטח על תבנית 26 מתפרקת ולאפות בחום 180 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה להוציא מהתנור ולהניח לבסיס להתקרר.

עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה

שלב 3 מתוך 12

ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל (או בקערה חסינת חום מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) עד שהשוקולד נמס (אם משתמשים במיקרוגל לבדוק לאחר דקה כי השוקולד הלבן נשרף מהר).

עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה

שלב 4 מתוך 12

מעבירים לקערה גבינה לבנה, שמנת חמוצה , תמצית וניל , מערבבים מעט ומוסיפים את השוקולד המומס לערבב מעט ( נוצרים גושים קטנים והמרקם לא חלק זה בסדר).

עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה

שלב 5 מתוך 12

בקערת המיקסר שמים את הביצים השלמות ומקציפים מעט, מוסיפים את הסוכר, ומקציפים עוד כדקה.

עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה

שלב 6 מתוך 12

מוסיפים את תערובת הגבינות לביצים ומערבבים במהירות נמוכה , מוסיפים 2 כפות קורנפלור ו-2 כפות איסטנט פודינג וניל לערבב במהירות בינונית עד שהתערובת מתאחדת.

עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה

שלב 7 מתוך 12

יוצקים את המילוי על הבסיס שהכנו.

עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה

שלב 8 מתוך 12

מעבירים לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות, בתחתית התנור לשים תבנית עם מים (על מנת ליצור אדים בעת האפייה ) לאפות כ-30 דקות או עד שקיסם ננעץ ויוצא יבש (הזמן משתנה מתנור לתנור).

עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה

שלב 9 מתוך 12

להוציא ולהניח בצד לקרור.

עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה

שלב 10 מתוך 12

שמים את כל חומרי הציפוי בקערית למיקרוגל מחממים היטב מוצאים ומערבבים (אם המרקם אינו חלק לאחר שערבבנו היטב יש להוסיף עוד מעט חלב עד לקבלת קרם חלק.

עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה

שלב 11 מתוך 12

יוצקים מיד (זה מתקשה מהר ) על העוגה ולפזר את הציפוי (לא עם כף) להזיז את התבנית בזהירות מצד לצד עד שכל העוגה מצופה.

עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה

שלב 12 מתוך 12

מצננים מעט, מכסים בזהירות להכניס למקרר ל-8 שעות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים