המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים גבינה, ביצים וסוכר ומחלקים לשני חלקים את התערובת.
לתערובת ראשונה מוסיפים שליש כוס שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד לבן חלבי. מערבבים בסיר על אש נמוכה, מוסיפים שתי כפות גדושות קורנפלור ומערבבים היטב.
לתערובת השניה מוסיפים שני שליש כוס שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד חום חלבי, ממיסים בסיר כמו בשוקולד הלבן, מוסיפים כף קורנפלור וכפית קפה ומערבבים היטב.
על הבסיס ששטחנו קודם שופכים במרכזו כוס מהתערובת הלבנה ומעליו למרכזו כוס מהתערובת החומה וכך הלאה עד סיום תכולת התערובות.
לתשומת לב תמיד לשפוך למרכז.
אופים בחום של 160 מעלות למשך 70 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0