המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת העוגה: שמים במעבד מזון עם להב פלדה כוס קמח ואת יתרת חומרי הבצק ומעבדים לבצק פירורי.
משטחים את הבצק על תחתית תבנית קפיץ משומנת בקוטר 26 ס"מ.
הכנת תערובת הגבינה: שמים במעבד מזון גבינה, חלמונים, יתרת הקמח, תרכיז מנגו, תמצית וניל וקליפת תפוז. מעבדים לתערובת אחידה ומקפידים שלא מתחבאים "איים" של קמח שלא התערבבו היטב.
מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה. יוצקים מעל הבצק.
מחממים תנור ל-160 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית קטנה נוספת עם מים רותחים.
אופים בתנור החם 50 דקות, עד שהעוגה יציבה. מוציאים מהתנור.
הכנת הציפוי: מערבבים את השמנת החמוצה ואת הסוכר ויוצקים על העוגה. מורחים בזהירות על פני העוגה (בזהירות, משום שהיא מעוד עדינה ושברירית בשלב זה).
אופים עוד 10 דקות.
מוציאים מהתנור, מצננים לטמפרטורת החדר ושומרים במקרר לילה שלם לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0