המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להקציף במיקסר 6 חלבונים עם רבע כוס סוכר לקצף יציב.
בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים לתערובת חלקה.
להוסיף את הקצף לתערובת הגבינה ולערבב בתנועות קיפול עד תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית עגולה ומשומנת 26 ס"מ.
לאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 45 דקות עד שהעוגה מוכנה.
לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה כחמש דקות נוספות בתנור. לצנן.
להכנת הקרם: להקציף את חומרי הקרם למשך שתי דקות עד קבלת קצף יציב. למרוח על העוגה בשכבה אחידה וישרה.
לכסות ולהעביר למקרר לכמה שעות להתייצבות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0