מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (175 מעלות), משמנים את התבנית ומניחים בצד.
שלב 2
0 דקות
מכניסים את הפתי בר למעבד מזון ומפעילים כדקה עד שהפרורים הופכים כמעט לאבקה.
שלב 3
10 דקות
מעבירים לקערה ומערבבים היטב עם החמאה המומסת והסוכר. מניחים את התערובת על תחתית התבנית ומהדקים לבסיס. מעבירים תנור לאפיה כ-10 דקות, מוציאים ומצננים בטמפרטורת החדר.
שלב 4
0 דקות
מקציפים בקערה את גבינת השמנת במשך כשלוש דקות עד שהגבינה הופכת לקלילה יותר.
שלב 5
0 דקות
מערבבים בקערה נפרדת את הסוכר והאינסטנט פודינג וניל ומוסיפים לקערה עם הגבינת שמנת. מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים את השמנת חמוצה והסוכר וניל. בהדרגה מוסיפים את הביצים ומערבבים עד שהן מתערבבות היטב ולא מעבר.
שלב 6
0 דקות
לאפיה אחידה מומלץ להכניס לתחתית התנור תבנית קטנה עם שתי כוסות מים.
שלב 7
45 דקות
מעבירים את הבלילה לתבנית על תחתית העוגה ואופים 45 דקות.
שלב 8
30 דקות
מורידים את חום התנור לטמפרטורה של 50 מעלות ואופים כ-30 דקות נוספות או עד שהעוגה מעט זהובה.
שלב 9
0 דקות
מצננים בטמפרטורה החדר 20 דק' לפחות ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה.חשוב: מומלץ לאפות את עוגת הגבינה במוד רגיל ולא בטורבו. התוצאה במוד רגיל היא של פני עוגה אחידים וחלקים יותר.
שלב 10
0 דקות
לקישוט: לאחר שממלאים את העוגה במלית ולפני שמכניסים לתנור יוצקים כף ויטמינצ'יק פטל במרכז ובעזרת קיסם מוציאים מהעיגול המרכזי זרועות ההופכות את צורתו לכוכב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0