דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה נוסח ניו יורק בציפוי קרם קפה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה נוסח ניו יורק בציפוי קרם קפה

עוגת גבינה נוסח ניו יורק בציפוי קרם קפה

(0)
200 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגת גבינה נוסח ניו-יורק, מבוססת על גבינת שמנת. חשוב להקפידי על שלבי הצינון והקירור, כדי שהעוגה לא תקרוס אל תוך עצמה

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
חמאה
1.5  כוסות
קמח לבן
2 
חלמון
80  גרם
אבקת סוכר
1  כפית
דבש
250  גרם
גבינת שמנת
1  גביע
שמנת חמוצה
0.67  כוס
סוכר לבן
3 
ביצה
0.5  כוס
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  כוס
חלב
1  מיכל
שמנת מתוקה
50  גרם
שוקולד חלב
1  כף
נס קפה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

200 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכניסים את כל חומרי הבצק למעבד מזון. מפעילים את המעבד עד שנוצרים פירורים גדולים. מוציאים מהמעבד ויוצרים בעדינות בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר לפחות 120 דקות לפני השימוש.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום נמוך-בינוני של 160 מעלות. משמנים תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ ומניחים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    על משטח עבודה מקומח מרדדים את הבצק לעיגול גדול בעובי 0.3 מ"מ התואם את גודל התבנית (כולל שוליים). מעבירים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים את הגבינת שמנת והשמנת החמוצה למיקסר. מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים סוכר, ביצים ופודינג וניל. מערבלים מעט.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכניסים לתחתית התנור תבנית קטנה עם שתי כוסות מים.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים את הבלילה לתבנית מעל הבצק, ממלאים את התבנית כמעט עד לקו הבצק.
  • שלב 7

    0 דקות
    אופים בחום של 160 מעלות, כ-30 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מורידים את התנור לטמפרטורה של 150 מעלות ואופים כ-25 דקות נוספות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מצננים בטמפרטורת החדר כ-20 דקות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מעבירים למקרר ל-30 דקות.
  • שלב 11

    0 דקות
    לציפוי: יוצקים לקערה את השמנת והחלב. מוסיפים את תוכן שקית הפודינג והקפה. מקציפים כ-3 דקות במיקסר.
  • שלב 12

    0 דקות
    מעבירים לצינון למקרר ל-10 דקות נוספות לפני ההרכבה.
  • שלב 13

    0 דקות
    להרכבה: מצפים את פני העוגה בקרם פודינג יציב. מישרים בעזרת מרית כך שפני העוגה יהיו אחידים. מפזרים מעל שוקולד חלב מגורר ומגישים.
  • שלב 14

    0 דקות
    העוגה נשמרת מכוסה במקרר ל-3 ימים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים