המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ
להכנת הבסיס - טוחנים את הפתיבר ומעבירים לקערה עם החמאה המומסת וכף גרידת הלימון.
מערבבים היטב לתערובת פירורית דביקה מעט, אם יש צורך ניתן להוסיף 1-2 כפות חלב.
מעבירים 2/3 מהתערובת לתבנית עוגה קפיצית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא ל- 20 דקות.
מקציפים יחד את מרכיבי המלית – 2 מיכלי שמנת מתוקה, 1 חבילה אינסטנט פודינג פאי גבינה לימון, 150 גרם אבקת סוכר, 500 גרם שמנת חמוצה.
ממיסים במיקרוגל את הג'לטין שספח את המים כ-20 שניות עד להמסתו. מוסיפים את הג'לטין המומס לקערת תערובת הגבינה, תוך כדי הקצפה עד הטמעה.
מעבירים את התערובת אל התבנית עם בסיס הפתיבר. מפזרים מעל את תערובת הפתיבר שנותרה. מעבירים לקירור של 24 שעות לפני פריסת העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0