-
שלב 1
0 דקות
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). משמנים את התבנית.
-
שלב 2
0 דקות
הבסיס והפירורים: שמים בקערה (או בקערת מערבל עם וו לישה) את הסוכר, הקמח, החלמונים והחמאה ומעבדים (בידיים או במערבל) עד שמתקבל בצק אחיד ורך. מעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה.
-
שלב 3
0 דקות
אופים כ-30 דק', עד שהבצק מתייצב מאוד ומזהיב מאוד. מוציאים ומצננים קצת.
-
שלב 4
0 דקות
יוצרים פירורים: מגרדים במזלג את השכבה העליונה של הבסיס האפוי, כך שמתקבלים פירורים קטנים, אבל מקפידים שתישאר שכבת בסיס יציבה ואחידה מתחת. מגרדים עד שמתקבלת שני-שליש כוס עד כוס של פירורים. מניחים את הפירורים בצד (עד לזרייה על העוגה שומרים אותם בטמפרטורת החדר, לא במקרר).
-
שלב 5
0 דקות
שכבת הגבינה: שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה עם הסוכר ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד-מאוד. מוסיפים את הגבינה ומערבבים ידנית עד שמתקבל קרם אחיד.
-
שלב 6
0 דקות
מורחים את הקרם על שכבת הבסיס שבתבנית ומאחסנים במקרר 4 שעות לפחות (עד יום) לייצוב.
-
שלב 7
0 דקות
שעה לפני שרוצים להגיש, מפזרים למעלה את הפירורים וממשיכים לשמור במקרר.
-
שלב 8
0 דקות
ההגשה: מוציאים מהמקרר רבע שעה לפני שרוצים להגיש וחותכים. מתמכרים.
כתוב ביקורת