דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה פירורים עם טריק גאוני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה פירורים עם טריק גאוני

עוגת גבינה פירורים עם טריק גאוני

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אביבית כהן
עוגת גבינה פירורים מעולה עם קיצור דרך שיחסוך לכם זמן

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
סוכר לבן
2  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
3 
חלמון
200  גרם
חמאה רכה, חתוכה לקוביות
2  מיכלים
שמנת מתוקה
0.67  כוס
סוכר לבן
500  גרם
גבינה לבנה 5%
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). משמנים את התבנית.
  • שלב 2

    0 דקות
    הבסיס והפירורים: שמים בקערה (או בקערת מערבל עם וו לישה) את הסוכר, הקמח, החלמונים והחמאה ומעבדים (בידיים או במערבל) עד שמתקבל בצק אחיד ורך. מעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    אופים כ-30 דק', עד שהבצק מתייצב מאוד ומזהיב מאוד. מוציאים ומצננים קצת.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצרים פירורים: מגרדים במזלג את השכבה העליונה של הבסיס האפוי, כך שמתקבלים פירורים קטנים, אבל מקפידים שתישאר שכבת בסיס יציבה ואחידה מתחת. מגרדים עד שמתקבלת שני-שליש כוס עד כוס של פירורים. מניחים את הפירורים בצד (עד לזרייה על העוגה שומרים אותם בטמפרטורת החדר, לא במקרר).
  • שלב 5

    0 דקות
    שכבת הגבינה: שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה עם הסוכר ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד-מאוד. מוסיפים את הגבינה ומערבבים ידנית עד שמתקבל קרם אחיד.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורחים את הקרם על שכבת הבסיס שבתבנית ומאחסנים במקרר 4 שעות לפחות (עד יום) לייצוב.
  • שלב 7

    0 דקות
    שעה לפני שרוצים להגיש, מפזרים למעלה את הפירורים וממשיכים לשמור במקרר.
  • שלב 8

    0 דקות
    ההגשה: מוציאים מהמקרר רבע שעה לפני שרוצים להגיש וחותכים. מתמכרים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה עם פירות יער

    עוגת גבינה עם פירות יער

    40 דקות קל
  • עוגת פיצפוצי אורז

    עוגת פיצפוצי אורז

    15 דקות קל
  • עוגת גבינה קרה עם גלי תותים

    עוגת גבינה קרה עם גלי תותים

    90 דקות בינוני
  • עוגת דבש פרווה לראש השנה

    עוגת דבש פרווה לראש השנה

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים