להכנת הבצק - חשוב לנפות את הקמח התופח סמוך לשילובו בתהליך הכנת הבצק.
המתכון מתאים לתבנית בקוטר 24 ס"מ
שלב 2
0 דקות
מערבבים את החמאה והסוכר במיקסר בעזרת וו גיטרה עד התאחדות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הביצה והחלמון, מערבבים חצי דקה ומוסיפים מחצית מכמות הקמח התופח ומערבבים במהירות איטית.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את יתרת הקמח עד לקבלת בצק אחיד.
שלב 5
0 דקות
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה (כי הבצק רך ולא נוח לרידוד)
שלב 6
20 דקות
מחלקים את הבצק לשני חלקים: 1/4 לפירורי הבצק ו- 3/4 לתחתית העוגה. את ה-3/4 מרדדים לעלה בקוטר התבנית (תבנית בקוטר 24 ס"מ), ואת ה-1/4 מרדדים לעלה בעובי 1/2 ס"מ (ניתן להניח על נייר אפייה בתבנית שטוחה), אופים כ-15 דק' בטמפרטורה של 170 מעלות.
שלב 7
5 דקות
להכנת מלית הגבינה - מערבבים בקערה בעזרת מטרפה ידנית את הגבינה, הסוכר, השמנת החמוצה ותמצית הווניל.
שלב 8
0 דקות
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג עד לקבלת קצפת רכה ולא קשה.
שלב 9
0 דקות
מקפלים את השמנת אל תערובת הגבינה ויוצקים לתבנית האפייה עם תחתית הבצק פריך.
שלב 10
0 דקות
את 1/4 הבצק שאפינו מפוררים מעל העוגה.
שלב 11
0 דקות
מכניסים למקרר למשך 24 שעות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
3
ע
עומרי כץ
יש לי רק 500 גרם גבינה לבנה רוצה להכין היום אפשר רק איתה ?
מערכת בישולים
היי, אי אפשר להפחית מכמות הגבינה, העוגה לא תצא טובה 🌸
הערות 3