דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה פירורים של קרין גורן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה פירורים של קרין גורן

עוגת גבינה פירורים של קרין גורן

(1)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
קרין גורן מלמדת אותנו כיצד להכין עוגת גבינה עשירה ומפנקת שדורשת קצת עבודה אבל התוצאה שווה את המאמץ

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.33  כוס
סוכר לבן
150  גרם
חמאה רכה קרה, חתוכה לקוביות
3 
חלמון
2  מיכלים
שמנת מתוקה
0.75  כוס
סוכר לבן
0.5  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
500  גרם
גבינה לבנה רכה 5% אפשר גם 9%
250  גרם
גבינת שמנת בטעם טבעי 5% 30% שומן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח תופח, סוכר וחמאה לתערובת פירורית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים חלמונים ומעבדים רק עד לקבלת פירורי בצק לחים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מהדקים כ-2/3 מהפירורים בידיים לתחתית התבנית העגולה, מרופדת בנייר אפייה. את היתרה מהדקים לעובי 1/2 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים להזהבה כ-20 דקות. מצננים לחלוטין.
  • שלב 5

    0 דקות
    מפוררים את הבצק האפוי (החלק הקטן) לפירורים ושומרים בכלי אטום עד השימוש.
  • שלב 6

    0 דקות
    במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים פנימה את הגבינות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מניחים יריעת שקף בהיקף הפנימי של התבנית (כדאי להשתמש בשקף לאפייה להקל על החילוץ). יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית האפויה ומחליקים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מפזרים מעל את הפירורים ומעבירים לכלי אטום למקרר למשך הלילה, להתייצבות.
  • שלב 9

    0 דקות
    לפני ההגשה מקפיאים חצי שעה כדי שהעוגה תהיה קרה מאוד. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים. * אני הכנתי אותה ברינג 24 ונעזרתי בשקף.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים