המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת שכבת הבסיס והפירורים - במעבד מזון מרסקים פתי בר עם אבקת סוכר, מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים.
שומרים בצד חצי כוס פירורים לציפוי החלק העליון של העוגה ואת שאר הפירורים מהדקים לתחתית התבנית ומאחסנים במקרר עד סיום הכנת המלית.
להכנת מלית גבינה, שוקולד - מניחים בקערת זכוכית שוקולד מריר קצוץ. מרתיחים שמנת מתוקה (חצי מיכל) ושופכים מעל השוקולד, ממתינים דקה ומערבבים עם מטרפה להמסה מלאה. אם נותרו גושים אפשר לשים במיקרוגל לעוד כמה שניות עד להמסה מלאה. מצננים מעט.
בקערה גדולה מערבבים יחד גבינת שמנת, גבינה לבנה ואינסטנט פודינג שוקולד לתערובת אחידה. מעבירים 2 כפות מהתערובת לקערת השוקולד מערבבים ושופכים את תערובת השוקולד לתערובת הגבינה ומערבבים עם מטרפה.
מקציפים שמנת מתוקה (מיכל וחצי) עם אבקת סוכר לקצפת יציבה, אך לא נוקשה, מקפלים את הקצפת לתערובת גבינת השוקולד ומעבירים לתבנית (תבנית בקוטר 24 ס"מ או תבנית פיירקס מרובעת).
מיישרים ומפזרים מעל את הפירורים ששמרנו בצד ומעבירים למקרר לפחות ל-8 שעות, עד להתייצבות מלאה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0