דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה קרה בציפוי אגוזי לוז מסוכרים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה קרה בציפוי אגוזי לוז מסוכרים

עוגת גבינה קרה בציפוי אגוזי לוז מסוכרים

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רעות זורע
עוגה משובחת עם אגוזי לוז מסוכרים בתחחתית וכקישוט על הגבינה. ההכנה קלה ומהירה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פתיבר קלאסי מרוסקים לפירורים גסים
200  גרם
חמאה
150  גרם
אגוזי מלך קצוצים דק
1  גביע
גבינה לבנה רכה 9%
2  מיכלים
שמנת מתוקה
1.5  כוסות
סוכר לבן
1  שקית
ג'לטין (14 גרם) מומסת ב 0.5 כוס מים רותחים (מצננים לאחר ההמסה)
2  שקיות
סוכר וניל
1  נתח
אגוזי לוז מסוכרים קצוצים דק (להשיג בחנויות אפיה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים בסיס: מערבבים את הביסקוויטים עם האגוזים ומשטחים על תבנית בגודל 26, יוצקים מעל את החמאה המומסת ומהדקים מעט.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים את העוגה: מקציפים את השמנת עם הסוכר + הסוכר וניל לקצפת יציבה ומקפלים את הגבינה לקצפת. לאחר מכן מוסיפים את הגלטין המומס באיטיות תוך כדי בחישה לתערובת.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים את התערובת על הבסיס ומכניסים למקרר לפחות ל- 5 שעות.
  • שלב 4

    0 דקות
    לפני ההגשה מוציאים את העוגה ומפזרים עליה את אגוזי הלוז המסוכרים.... ונהנים.
עוגת גבינה קרה בציפוי אגוזי לוז מסוכרים

שלב 1 מתוך 4

מכינים בסיס: מערבבים את הביסקוויטים עם האגוזים ומשטחים על תבנית בגודל 26, יוצקים מעל את החמאה המומסת ומהדקים מעט.

עוגת גבינה קרה בציפוי אגוזי לוז מסוכרים

שלב 2 מתוך 4

מכינים את העוגה: מקציפים את השמנת עם הסוכר + הסוכר וניל לקצפת יציבה ומקפלים את הגבינה לקצפת. לאחר מכן מוסיפים את הגלטין המומס באיטיות תוך כדי בחישה לתערובת.

עוגת גבינה קרה בציפוי אגוזי לוז מסוכרים

שלב 3 מתוך 4

יוצקים את התערובת על הבסיס ומכניסים למקרר לפחות ל- 5 שעות.

עוגת גבינה קרה בציפוי אגוזי לוז מסוכרים

שלב 4 מתוך 4

לפני ההגשה מוציאים את העוגה ומפזרים עליה את אגוזי הלוז המסוכרים.... ונהנים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים