המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים בסיס: מערבבים את הביסקוויטים עם האגוזים ומשטחים על תבנית בגודל 26, יוצקים מעל את החמאה המומסת ומהדקים מעט.
מכינים את העוגה: מקציפים את השמנת עם הסוכר + הסוכר וניל לקצפת יציבה ומקפלים את הגבינה לקצפת. לאחר מכן מוסיפים את הגלטין המומס באיטיות תוך כדי בחישה לתערובת.
יוצקים את התערובת על הבסיס ומכניסים למקרר לפחות ל- 5 שעות.
לפני ההגשה מוציאים את העוגה ומפזרים עליה את אגוזי הלוז המסוכרים.... ונהנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0