דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה קרמית ועסיסית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה קרמית ועסיסית

עוגת גבינה קרמית ועסיסית

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירי מזרחי
עוגת גבינה אפויה, רכה ואוורירית עם ציפוי קרם דק בתוספת שבבי שקדים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
חמאה מומסת
250  גרם
פתיבר קלאסי מפורר
750  גרם
גבינה לבנה רכה 9%
1  כוס
סוכר לבן
1  שקית
סוכר וניל
1 
גרידת לימון מגוררת, מלימון אחד
4 
ביצה מופרדות
1  מיכל
שמנת מתוקה
2  כפות
קמח לבן
2  כפות
שקדים
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  כף
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את החמאה המומסת עם הפתי-בר ומהדקים לתחתית התבנית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה את הגבינה, מחצית מכמות הסוכר, סוכר וניל, קליפת לימון וחלמונים.
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים בקערת המערבל את החלבונים ומקציפים לקצף יציב, תוך כדי הוספה הדרגתית של יתרת הסוכר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את קצף החלבונים עם תערובת הגבינה בתנועות קיפול.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקציפים בקערת המערבל (אין צורך לרחוץ אותה אחרי הקצפת החלבונים) את השמנת המתוקה עד שהיא הופכת לקצפת רכה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את הקצפת לעיסת הגבינה בתנועות קיפול.
  • שלב 7

    0 דקות
    מנפים את 2 כפות הקמח לתוך עיסת הגבינה דרך מסננת או נפה ומערבבים בעדינות.
  • שלב 8

    0 דקות
    יוצקים את תערובת הגבינה על בצק הפתי-בר שבתבנית ואופים 60 דקות. חשוב להקפיד לא לפתוח את דלת התנור בזמן האפייה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוכו חצי שעה. פותחים את דלת התנור ומניחים לעוגה להצטנן לחלוטין לפני שמוציאים אותה, מעבירים למקרר לצינון מלא לחצי שעה נוספת.
  • שלב 10

    0 דקות
    הציפוי: קולים את שבבי השקדים בתנור כ 10 דקות בחום בינוני, מוציאים ומצננים.
  • שלב 11

    0 דקות
    מקציפים את השמנת המתוקה עם כף סוכר לקצפת יציבה ומורחים אותה על פני העוגה, מפזרים מעל את השקדים הקלויים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • מתכונים לשבת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים