דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה שוויצרית - מיקי שמו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה שוויצרית - מיקי שמו

עוגת גבינה שוויצרית - מיקי שמו

(0)
מאתגר
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגת שכבות מרשימה בסגנון שוויצרי מבית היוצר של מיקי שמו

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  מיכל
שמנת מתוקה (250 מ"ל)
150  גרם
שוקולד מריר
6 
ביצה מופרדות
1.25  כוסות
סוכר לבן (250 גרם)
2  שקיות
סוכר וניל
3  כפות
מים
3  כפות
שמן קנולה
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג (210 גרם)
500  גרם
גבינה לבנה רכה 9%
60  גרם
סוכר לבן (1/4 כוס + כף)
2  חבילות
פודינג אינסטנט בטעם וניל עם פצפוצי שוקולד (160 גרם)
250  מיליליטר
חלב
500  מיליליטר
שמנת מתוקה (2 מיכלים)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את עוגת הספוג: מפרידים ביצים ל-2 קערות נפרדות.
  • שלב 2

    0 דקות
    לקערת החלמונים מוסיפים את המים והשמן ומקציפים.
  • שלב 3

    0 דקות
    לקערת החלבונים מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף יציב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקפלים בעדינות את קצף החלבונים אל תערובת החלמונים. מוסיפים את הקמח בעדינות ומערבבים עד שהבלילה נעשית אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכניסים לתבנית אפיה ואופים ב-170 מעלות כ-30 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכינים את גנאש השוקולד: בקערה שמים את השוקולד המריר. בסיר קטן מרתיחים את השמנת המתוקה ויוצקים אותה על השוקולד המריר. מערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד וקבלת גוון אחיד. נותנים לגנאש להתקרר בטמפרטורת החדר.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכינים את תערובת הגבינה: מקציפים את השמנת המתוקה הקצפה רכה.
  • שלב 8

    0 דקות
    בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה, הסוכר, הפודינג והחלב בעזרת מטרפה ידנית עד קבלת מירקם חלק ואחיד.
  • שלב 9

    0 דקות
    את תערובת הגבינה מוסיפים תוך כדי קיפול, בעזרת מרית, לשמנת המתוקה המוקצפת הקצפה רכה עד קבלת מירקם הומוגני.
  • שלב 10

    0 דקות
    מרכיבים את העוגה: פורסים את עוגת הספוג ל-4 שכבות.
  • שלב 11

    0 דקות
    מניחים שכבה של עוגת הספוג בתחתית התבנית העגולה ויוצקים מעל מתערובת הגבינה. מניחים מעל שכבה נוספת של עוגת ספוג ויוצקים מעל מתערובת הגנאש שוקולד שכבה דקה שתכסה את כל הספוג. מעל השוקולד יוצקים שוב מתערובת הגבינה. מניחים עוד שכבת עוגת ספוג, מעל שוקולד, ומעל גבינה. מסיימים בשכבה האחרונה של עוגת הספוג, מעל שוקולד, ומעל את כל הגבינה שנותרה.
  • שלב 12

    0 דקות
    מניחים במקרר למשך 24 שעות, להתייצבות.אופן ההגשה:פורסים מהעוגה ומניחים פרוסה בצלחת הגשה, עליה יוצקים מעט מהגנאש שוקולד שאותו מחממים קלות במיקרוגל ומגישים.
עוגת גבינה שוויצרית - מיקי שמו

שלב 1 מתוך 12

מכינים את עוגת הספוג: מפרידים ביצים ל-2 קערות נפרדות.

עוגת גבינה שוויצרית - מיקי שמו

שלב 2 מתוך 12

לקערת החלמונים מוסיפים את המים והשמן ומקציפים.

עוגת גבינה שוויצרית - מיקי שמו

שלב 3 מתוך 12

לקערת החלבונים מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף יציב.

עוגת גבינה שוויצרית - מיקי שמו

שלב 4 מתוך 12

מקפלים בעדינות את קצף החלבונים אל תערובת החלמונים. מוסיפים את הקמח בעדינות ומערבבים עד שהבלילה נעשית אחידה.

עוגת גבינה שוויצרית - מיקי שמו

שלב 5 מתוך 12

מכניסים לתבנית אפיה ואופים ב-170 מעלות כ-30 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

עוגת גבינה שוויצרית - מיקי שמו

שלב 6 מתוך 12

מכינים את גנאש השוקולד: בקערה שמים את השוקולד המריר. בסיר קטן מרתיחים את השמנת המתוקה ויוצקים אותה על השוקולד המריר. מערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד וקבלת גוון אחיד. נותנים לגנאש להתקרר בטמפרטורת החדר.

עוגת גבינה שוויצרית - מיקי שמו

שלב 7 מתוך 12

מכינים את תערובת הגבינה: מקציפים את השמנת המתוקה הקצפה רכה.

עוגת גבינה שוויצרית - מיקי שמו

שלב 8 מתוך 12

בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה, הסוכר, הפודינג והחלב בעזרת מטרפה ידנית עד קבלת מירקם חלק ואחיד.

עוגת גבינה שוויצרית - מיקי שמו

שלב 9 מתוך 12

את תערובת הגבינה מוסיפים תוך כדי קיפול, בעזרת מרית, לשמנת המתוקה המוקצפת הקצפה רכה עד קבלת מירקם הומוגני.

עוגת גבינה שוויצרית - מיקי שמו

שלב 10 מתוך 12

מרכיבים את העוגה: פורסים את עוגת הספוג ל-4 שכבות.

עוגת גבינה שוויצרית - מיקי שמו

שלב 11 מתוך 12

מניחים שכבה של עוגת הספוג בתחתית התבנית העגולה ויוצקים מעל מתערובת הגבינה. מניחים מעל שכבה נוספת של עוגת ספוג ויוצקים מעל מתערובת הגנאש שוקולד שכבה דקה שתכסה את כל הספוג. מעל השוקולד יוצקים שוב מתערובת הגבינה. מניחים עוד שכבת עוגת ספוג, מעל שוקולד, ומעל גבינה. מסיימים בשכבה האחרונה של עוגת הספוג, מעל שוקולד, ומעל את כל הגבינה שנותרה.

עוגת גבינה שוויצרית - מיקי שמו

שלב 12 מתוך 12

מניחים במקרר למשך 24 שעות, להתייצבות.אופן ההגשה:פורסים מהעוגה ומניחים פרוסה בצלחת הגשה, עליה יוצקים מעט מהגנאש שוקולד שאותו מחממים קלות במיקרוגל ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים