דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה ושוקולד נוטלה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שירן סבג
עוגת גבינה בשכבות. מרשימה וקלה להכנה, עם המון שוקולד וקרם וניל מפתה.

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פתיבר קלאסי
100  גרם
שוקולד מריר
0.33  כוס
ממרח אגוזי לוז
1  כף
ממרח אגוזי לוז
75  גרם
חמאה
250  גרם
גבינה לבנה 5%
200  מיליליטר
שמנת חמוצה
0.5  כוס
חלב מרוכז ממותק
2 
ביצה
0.67  כוס
ממרח אגוזי לוז
1  כף
ליקר
2  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
250  גרם
גבינה לבנה 5%
250  מיליליטר
שמנת מתוקה
0.25  כוס
סוכר לבן
0.25  כוס
פודינג אינסטנט בטעם וניל
2  כפיות
ליקר
250  מיליליטר
שמנת מתוקה
150  גרם
שוקולד מריר
0.25  כוס
ממרח אגוזי לוז
0.25  כפית
מלח
2  כפות
ליקר
0  לפי הטעם
סוכריות צבעוניות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום של 165 מעלות. משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים את תחתית העוגה: טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים לפירורים דקים.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממיסים את השוקולד, הנוטלה והחמאה לתערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את תערובת השוקולד והנוטלה לפירורי הביסקוויטים ומערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    משטחים את עיסת פירורי הביסקוויטים והשוקולד בתבנית המשומנת. מהדקים היטב. שומרים במקפיא עד לסיום הכנת שכבת הגבינה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכינים שכבת גבינה ונוטלה: מכניסים לקערת מערבל את הגבינה, השמנת החמוצה, החלב המרוכז, הנוטלה והביצים ומערבלים (בוו גיטרה) לבלילה אחידה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מפזרים את אבקת האינסטנט פודינג מעל הבלילה באופן שווה, ומערבבים את האבקה עד שהיא נטמעת היטב בבלילה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מעבירים את בלילת הגבינה לתבנית.
  • שלב 9

    0 דקות
    מכניסים לתחתית התנור תבנית עם מים רותחים (על מנת שיקנו לחות במהלך אפיית העוגה).
  • שלב 10

    50 דקות
    אופים במשך כ- 50 דקות או עד שהעוגה מזהיבה מעט בצדדים (אם כי היא עדיין אמורה לרטוט מעט במרכז).
  • שלב 11

    0 דקות
    מניחים לעוגה להצטנן לטמפרטורת החדר. אחרי שהעוגה הצטננה - מתחילים בהכנת שכבת מוס הגבינה.
  • שלב 12

    5 דקות
    מכינים מוס גבינה: מקציפים יחדיו את הגבינה, השמנת המתוקה, הסוכר, הליקר (ניתן להמיר את הליקר בברנדי או ליקר אמרטו, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והאיסטנט פודינג - לקבלת קציפה אחידה ויציבה.
  • שלב 13

    0 דקות
    מורחים את שכבת מוס הגבינה על העוגה המצוננת, ומכניסים למקרר או לפריזר לחצי שעה- שעה להתייצבות.
  • שלב 14

    0 דקות
    מכינים ציפוי גנאש: בסיר קטן מניחים יחד את השוקולד, הנוטלה, השמנת המתוקה והמלח, ומבשלים על אש קטנה, תוך ערבוב מתמיד - עד לקבלת תערובת שוקולדית אחידה. מסירים את הסיר מהאש.
  • שלב 15

    0 דקות
    מוסיפים את הליקר ומערבבים היטב.
  • שלב 16

    10 דקות
    מניחים לגנאש להצטנן לטמפטורת החדר במשך כ-10 דקות.
  • שלב 17

    0 דקות
    מוזגים את גנאש השוקולד בזהירות על העוגה - לציפוי מושלם.
  • שלב 18

    0 דקות
    מקררים את העוגה (כשהיא מכוסה היטב) עד למחרת היום.
  • שלב 19

    0 דקות
    לפני ההגשה - מקשטים את העוגה עם סוכריות שוקולד.
עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 1 מתוך 19

מחממים את התנור לחום של 165 מעלות. משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ.

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 2 מתוך 19

מכינים את תחתית העוגה: טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים לפירורים דקים.

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 3 מתוך 19

ממיסים את השוקולד, הנוטלה והחמאה לתערובת אחידה.

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 4 מתוך 19

מוסיפים את תערובת השוקולד והנוטלה לפירורי הביסקוויטים ומערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה.

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 5 מתוך 19

משטחים את עיסת פירורי הביסקוויטים והשוקולד בתבנית המשומנת. מהדקים היטב. שומרים במקפיא עד לסיום הכנת שכבת הגבינה.

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 6 מתוך 19

מכינים שכבת גבינה ונוטלה: מכניסים לקערת מערבל את הגבינה, השמנת החמוצה, החלב המרוכז, הנוטלה והביצים ומערבלים (בוו גיטרה) לבלילה אחידה.

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 7 מתוך 19

מפזרים את אבקת האינסטנט פודינג מעל הבלילה באופן שווה, ומערבבים את האבקה עד שהיא נטמעת היטב בבלילה.

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 8 מתוך 19

מעבירים את בלילת הגבינה לתבנית.

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 9 מתוך 19

מכניסים לתחתית התנור תבנית עם מים רותחים (על מנת שיקנו לחות במהלך אפיית העוגה).

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 10 מתוך 19

אופים במשך כ- 50 דקות או עד שהעוגה מזהיבה מעט בצדדים (אם כי היא עדיין אמורה לרטוט מעט במרכז).

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 11 מתוך 19

מניחים לעוגה להצטנן לטמפרטורת החדר. אחרי שהעוגה הצטננה - מתחילים בהכנת שכבת מוס הגבינה.

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 12 מתוך 19

מכינים מוס גבינה: מקציפים יחדיו את הגבינה, השמנת המתוקה, הסוכר, הליקר (ניתן להמיר את הליקר בברנדי או ליקר אמרטו, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והאיסטנט פודינג - לקבלת קציפה אחידה ויציבה.

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 13 מתוך 19

מורחים את שכבת מוס הגבינה על העוגה המצוננת, ומכניסים למקרר או לפריזר לחצי שעה- שעה להתייצבות.

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 14 מתוך 19

מכינים ציפוי גנאש: בסיר קטן מניחים יחד את השוקולד, הנוטלה, השמנת המתוקה והמלח, ומבשלים על אש קטנה, תוך ערבוב מתמיד - עד לקבלת תערובת שוקולדית אחידה. מסירים את הסיר מהאש.

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 15 מתוך 19

מוסיפים את הליקר ומערבבים היטב.

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 16 מתוך 19

מניחים לגנאש להצטנן לטמפטורת החדר במשך כ-10 דקות.

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 17 מתוך 19

מוזגים את גנאש השוקולד בזהירות על העוגה - לציפוי מושלם.

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 18 מתוך 19

מקררים את העוגה (כשהיא מכוסה היטב) עד למחרת היום.

עוגת גבינה ושוקולד נוטלה

שלב 19 מתוך 19

לפני ההגשה - מקשטים את העוגה עם סוכריות שוקולד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים