בקערת המיקסר מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת קרמית אוורירית.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים את השיבולת שועל ואבקת האפייה ומערבלים מעט עד לקבלת תערובת פירורית.
*ניתן להמיר את שיבולת השועל לקמח לבן רגיל באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מחלקים את הפירורים לשני חלקים ששווים.
שלב 4
0 דקות
משטחים בידיים 1/2 מן הבצק בתחתית תבנית האפיה. מעבירים למקרר את התבנית וגם את 1/2 הבצק הנותר.
שלב 5
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 6
0 דקות
בקערת המיקסר מקציפים יחד את הביצים והסוכר עד לקבלת קרם בהיר ותפוח.
שלב 7
0 דקות
ממשיכים להקציף ומוסיפים את הגבינה בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד.
שלב 8
0 דקות
יוצקים את המלית על גבי הבצק שבתבנית.
שלב 9
0 דקות
מפזרים מעל בשכבה אחידה של הפירות.
שלב 10
0 דקות
מפוררים מעל את יתרת הבצק.
שלב 11
0 דקות
אופים במשך 40 דקות עד הזהבה קלה והתיצבות.
שלב 12
0 דקות
מוציאים מהתנור ומצננים ע"ג רשת.
שלב 13
0 דקות
משחררים מהתבנית ושומרים בקירור.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0