דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה מנחמת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה מנחמת

עוגת גבינה מנחמת

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חגית מור
עוגת גבינה אפויה, אוורירית וגבוהה בציפוי קרם וניל משובח. העוגה המנצחת שלנו שאנחנו חוזרים אליה שוב ושוב

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה מופרדות
1  כוס
סוכר לבן
625  גרם
גבינה לבנה רכה 9%
1  גביע
שמנת חמוצה
4  כפות
קמח תירס
0.5  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  שקית
סוכר וניל (10 גרם)
0.5  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-230 מעלות.
  • שלב 2

    10 דקות
    מקציפים את החלבונים עם הסוכר. את החלמונים מערבבים עם הגבינה והשמנת החמוצה (אפשר להמיר אותה בגיל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהתערובת חלקה, מוסיפים קורנפלור ופודינג וניל. מערבבים יפה עד שהתערובת חלקה בלי בועות, ומקפלים בעדינות פנימה את הקצף של החלבונים והסוכר.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ, ויוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בתנור כ-15 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות, ואופים את העוגה עוד 60 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים עוד 20 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוציאים את העוגה ומכינים את השכבה העליונה: מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר הווניל והפודינג עד שנוצרת קצפת יציבה. מורחים על העוגה שהצטננה בצורה אחידה. שומרים במקרר. בתיאבון!
עוגת גבינה מנחמת

שלב 1 מתוך 8

מחממים תנור ל-230 מעלות.

עוגת גבינה מנחמת

שלב 2 מתוך 8

מקציפים את החלבונים עם הסוכר. את החלמונים מערבבים עם הגבינה והשמנת החמוצה (אפשר להמיר אותה בגיל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).

עוגת גבינה מנחמת

שלב 3 מתוך 8

כשהתערובת חלקה, מוסיפים קורנפלור ופודינג וניל. מערבבים יפה עד שהתערובת חלקה בלי בועות, ומקפלים בעדינות פנימה את הקצף של החלבונים והסוכר.

עוגת גבינה מנחמת

שלב 4 מתוך 8

משמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ, ויוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים.

עוגת גבינה מנחמת

שלב 5 מתוך 8

אופים בתנור כ-15 דקות.

עוגת גבינה מנחמת

שלב 6 מתוך 8

מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות, ואופים את העוגה עוד 60 דקות.

עוגת גבינה מנחמת

שלב 7 מתוך 8

מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים עוד 20 דקות.

עוגת גבינה מנחמת

שלב 8 מתוך 8

מוציאים את העוגה ומכינים את השכבה העליונה: מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר הווניל והפודינג עד שנוצרת קצפת יציבה. מורחים על העוגה שהצטננה בצורה אחידה. שומרים במקרר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • עוגות
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד בשתי שניות

    עוגת שוקולד בשתי שניות

    40 דקות קל
  • עוגת גבינה לימונית הפוכה

    עוגת גבינה לימונית הפוכה

    30 דקות בינוני
  • ארטיק עוגת גבינה ולימון

    ארטיק עוגת גבינה ולימון

    10 דקות קל
  • עוגת גבינה פירורים לימונית

    עוגת גבינה פירורים לימונית

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים