דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה

עוגת גבינה

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
עוגת גבינה על בסיס פירורים עם ציפוי שמנת עשיר

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פתיבר קלאסי אסם
100  גרם
חמאה
1 
גרידת לימון
1  מיכל
שמנת לבישול
1  כוס
חלב
0.5  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל אסם
750  גרם
גבינה לבנה רכה 5%
1  גביע
שמנת חמוצה
1  גביע
לבן/גיל
1.5  כוסות
סוכר לבן
0.5  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל אסם
6 
ביצה
6  כפות
קמח לבן
1  כפית
תמצית וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבסיס: מרסקים את הפתי בר, ומוסיפים את החמאה וקליפת הלימון, ומערבבים בידיים עד שנוצרים פירורים. משמנים תבנית מרובעת חד פעמית ומהדקים את הפירורים.
  • שלב 2

    0 דקות
    הכנת המילוי: מקציפים בקערה אחת את החלבונים עם כוס וחצי סוכר, וממש לקראת הסוף מוסיפים חצי חבילה של הפודינג.
  • שלב 3

    10 דקות
    מערבבים בקערה נוספת את שאר המצרכים, מוסיפים בתנועות קיפול את החלבונים, שופכים על הבסיס, ואופים בחום של 200 מעלות כ-10 דקות.
  • שלב 4

    50 דקות
    מורידים ל-180 מעלות לעוד כ-50 דקות, חשוב מאוד לא לפתוח את התנור במשך כל האפייה, וגם לא אחרי לפחות לשעה - כי אחרת העוגה נופלת.
  • שלב 5

    0 דקות
    הכנת הציפוי: מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והחצי השני שנשאר מהפודינג ומורחים את העוגה כשהיא קרה. בתיאבון!
עוגת גבינה

שלב 1 מתוך 5

הכנת הבסיס: מרסקים את הפתי בר, ומוסיפים את החמאה וקליפת הלימון, ומערבבים בידיים עד שנוצרים פירורים. משמנים תבנית מרובעת חד פעמית ומהדקים את הפירורים.

עוגת גבינה

שלב 2 מתוך 5

הכנת המילוי: מקציפים בקערה אחת את החלבונים עם כוס וחצי סוכר, וממש לקראת הסוף מוסיפים חצי חבילה של הפודינג.

עוגת גבינה

שלב 3 מתוך 5

מערבבים בקערה נוספת את שאר המצרכים, מוסיפים בתנועות קיפול את החלבונים, שופכים על הבסיס, ואופים בחום של 200 מעלות כ-10 דקות.

עוגת גבינה

שלב 4 מתוך 5

מורידים ל-180 מעלות לעוד כ-50 דקות, חשוב מאוד לא לפתוח את התנור במשך כל האפייה, וגם לא אחרי לפחות לשעה - כי אחרת העוגה נופלת.

עוגת גבינה

שלב 5 מתוך 5

הכנת הציפוי: מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והחצי השני שנשאר מהפודינג ומורחים את העוגה כשהיא קרה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד בשתי שניות

    עוגת שוקולד בשתי שניות

    40 דקות קל
  • עוגת גבינה אפויה עם קצפת לפסח

    עוגת גבינה אפויה עם קצפת לפסח

    86 דקות קל
  • ארטיק עוגת גבינה ולימון

    ארטיק עוגת גבינה ולימון

    10 דקות קל
  • עוגת גבינה פירורים לימונית

    עוגת גבינה פירורים לימונית

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים