דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינת שמנת, שוקולד ולוז
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינת שמנת, שוקולד ולוז

עוגת גבינת שמנת, שוקולד ולוז

(0)
קל
מתכונאי/ת: אורלי פלאי ברונשטיין
מעדן שמכינים מארבעה מרכיבים בלבד – פתי בר, חמאה, גבינת שמנת וממרח שוקולד אגוזי לוז

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
פתי בר בטעם שוקולד מריר
100  גרם
חמאה מומסת
2  כפות
ממרח אגוזי לוז
500  גרם
גבינה 9% (2 חבילות)
400  גרם
ממרח אגוזי לוז
100  גרם
אגוזי לוז קלויים קלות וגרוסים
50  גרם
פתי בר בטעם שוקולד מריר שבור לפירורים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מרסקים פתי בר במעבד מזון עד לקבלת פירורים. מוסיפים חמאה מומסת וממרח שוקולד אגוזי לוז ומעבדים יחד לתערובת אחידה.
  • שלב 2

    60 דקות
    מהדקים את התערובת הפירורית שהתקבלה לתחתית של תבנית משומנת (תבנית קפיצית עגולה בקוטר 24 ס״מ), בעזרת כף או תחתית של כוס ומקפיאים למשך שעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבלים את הגבינה במיקסר לקבלת מרקם קרמי, מוסיפים את ממרח השוקולד אגוזי לוז וממשיכים לערבל לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים את התערובת לקלתית ומקפיאים חצי שעה. מוציאים, מפזרים פירורי פתי בר ואגוזי לוז גרוסים ומעבירים למקרר או למקפיא עד להגשה.
עוגת גבינת שמנת, שוקולד ולוז

שלב 1 מתוך 4

מרסקים פתי בר במעבד מזון עד לקבלת פירורים. מוסיפים חמאה מומסת וממרח שוקולד אגוזי לוז ומעבדים יחד לתערובת אחידה.

עוגת גבינת שמנת, שוקולד ולוז

שלב 2 מתוך 4

מהדקים את התערובת הפירורית שהתקבלה לתחתית של תבנית משומנת (תבנית קפיצית עגולה בקוטר 24 ס״מ), בעזרת כף או תחתית של כוס ומקפיאים למשך שעה.

עוגת גבינת שמנת, שוקולד ולוז

שלב 3 מתוך 4

מערבלים את הגבינה במיקסר לקבלת מרקם קרמי, מוסיפים את ממרח השוקולד אגוזי לוז וממשיכים לערבל לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.

עוגת גבינת שמנת, שוקולד ולוז

שלב 4 מתוך 4

יוצקים את התערובת לקלתית ומקפיאים חצי שעה. מוציאים, מפזרים פירורי פתי בר ואגוזי לוז גרוסים ומעבירים למקרר או למקפיא עד להגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים