המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום בינוני.
מכינים 2 תבניות קוטר 26 משומנות ומקומחות (משתמשים בחד פעמי אם אין בבית).
טורפים ביצים, וניל, שמן ואבקת סוכר, היטב לקרם תפוח ואוורירי.
מוסיפים את מחית הגזר, מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה נפרדת, מקפלים לתערובת.
מורחים 1/2 כמות בכל תבנית, מכניסים לתנור, אופים 30-40 דקות.
מוציאים ומצננים לגמרי.
מחלצים את העוגות מהתבנית ומכינים את הקרם.
מניחים את החמאה ואבקת הסוכר בקערת המערבל ומקציפים כ-5 דק', עד שהמרקם אוורירי.
מוסיפים גבינת שמנת ומקציפים 2 דק' נוספות.
מפסיקים את פעולת המערבל ומקפלים פנימה את השמנת החמוצה.
מניחים על צלחת הגשה, עוגה אחת, ומורחים עליה 1/3 מהקרם, מיישרים.
מכסים בעוגה השנייה ומצפים מלמעלה ומהצדדים בכל הקרם הנותר.
שומרים מכוסה בקירור.
העוגה משתבחת ביום שאחרי. נשמרת עד 5 ימים מכוסה בקירור. ניתן להמיר את האגוזים בפיסטוקים באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0