דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גלידה פקאן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גלידה פקאן

עוגת גלידה פקאן

(3)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: בני פרי
מעדן קיצי מושלם, שילוב של גלידת מסקרפונה עשירה עם פריכות של פקאן ופתיבר

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
פתיבר קלאסי
100  גרם
חמאה
2  מיכלים
שמנת מתוקה
1  גביע
גבינה 9%
1  פחית
חלב מרוכז ממותק
100  גרם
אגוז פקאן מסוכר (סיני) -לעוגה
50  גרם
אגוז פקאן מסוכר (סיני) -לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוברים את הפתיבר לחתיכות קטנות בעזרת מעבד מזון או ידנית.
  • שלב 2

    10 דקות
    ממיסים את החמאה, מערבבים לתוכה את שברי הפתיבר, מהדקים לתחתית התבנית (תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ) ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה וחלב מרוכז כ-4 דקות, עד קבלת קרם יציב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הפקאן הסיני (100 גרם) לתערובת בתנועות קיפול.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את הקרם מעל תחתית הפתיבר, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך 5 שעות.
  • שלב 6

    2 דקות
    חותכים את הפקאן המסוכר (50 גרם) לחתיכות גסות, ומפזרים לקישוט מעל העוגה. בתיאבון!
עוגת גלידה פקאן

שלב 1 מתוך 6

שוברים את הפתיבר לחתיכות קטנות בעזרת מעבד מזון או ידנית.

עוגת גלידה פקאן

שלב 2 מתוך 6

ממיסים את החמאה, מערבבים לתוכה את שברי הפתיבר, מהדקים לתחתית התבנית (תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ) ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.

עוגת גלידה פקאן

שלב 3 מתוך 6

מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה וחלב מרוכז כ-4 דקות, עד קבלת קרם יציב.

עוגת גלידה פקאן

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את הפקאן הסיני (100 גרם) לתערובת בתנועות קיפול.

עוגת גלידה פקאן

שלב 5 מתוך 6

יוצקים את הקרם מעל תחתית הפתיבר, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך 5 שעות.

עוגת גלידה פקאן

שלב 6 מתוך 6

חותכים את הפקאן המסוכר (50 גרם) לחתיכות גסות, ומפזרים לקישוט מעל העוגה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ד דסדוסה

אוהווווווו אחת הטובות טעמתי💖

מערכת בישולים

תודה 💖 שמחים שאהבת

מ מיכל בצראוי

מאוד ואין הערות

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים