-
שלב 1
0 דקות
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
-
שלב 2
2 דקות
משמנים תבנית/תבניות (תבנית קוגלהוף עגולה בקוטר 24 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק), מפזרים את כל פרוסות השקדים בתחתית עד כיסוי.
-
שלב 3
0 דקות
בקערה בינונית מערבבים היטב את כל החומרים היבשים - סוכר, קמח, אינסטנט פודינג וניל, סודה לשתייה וקינמון.
-
שלב 4
0 דקות
בקערת גדולה טורפים יחד את כל החומרים הרטובים - שמן, דבש, ביצים וקפה (מערבבים את כפית הנס קפה עם הקפה השחור המוכן).
-
שלב 5
0 דקות
מוסיפים תוך כדי טריפה (כדאי לעבוד עם מטרפה) את החומרים יבשים לרטובים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
שלב 6
0 דקות
יוצקים את הבלילה שנוצרה לתבנית.
-
שלב 7
35 דקות
אופים כ- 35-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
-
שלב 8
0 דקות
מקררים את העוגה, הופכים ומגישים.
ניתן לפזר מעל אבקת סוכר.
כתוב ביקורת