דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת דובדבנים ושקדים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת דובדבנים ושקדים

עוגת דובדבנים ושקדים

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגה מרשימה במיוחד עם דובדבנים מבית היוצר של גיל חובב

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה מופרדות
0.67  כוס
סוכר לבן
1  כף
תמצית וניל
1  מיכל
שמנת חמוצה
200  גרם
חמאה בקוביות
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כוס
שקדים
1  צנצנת
דובדבנים (650 גרם לפני סינון, 350 גרם אחרי סינון)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים לקצף רך. תוך כדי הקצפה, מוסיפים בהדרגה את הסוכר והוניל.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים היטב במעבד מזון עם להב פלדה או במיקסר, את החלמונים, שמנת וחמאה לתערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח והשקדים ומעבדים רק עד שהתערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקפלים פנימה את הקצף. מסננים את הדובדבנים ומוסיפים, ללא נוזל ההשריה.
  • שלב 5

    50 דקות
    משמנים ומקמחים תבנית קפיץ עגולה בקוטר 26 ס"מ (מובן שאפשר גם תבנית מרובעת או מלבנית), יוצקים את התערובת פנימה ואופים בחום של 180 מעלות, כ-50 דקות.
עוגת דובדבנים ושקדים

שלב 1 מתוך 5

מקציפים את החלבונים לקצף רך. תוך כדי הקצפה, מוסיפים בהדרגה את הסוכר והוניל.

עוגת דובדבנים ושקדים

שלב 2 מתוך 5

מערבבים היטב במעבד מזון עם להב פלדה או במיקסר, את החלמונים, שמנת וחמאה לתערובת אחידה.

עוגת דובדבנים ושקדים

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הקמח והשקדים ומעבדים רק עד שהתערובת אחידה.

עוגת דובדבנים ושקדים

שלב 4 מתוך 5

מקפלים פנימה את הקצף. מסננים את הדובדבנים ומוסיפים, ללא נוזל ההשריה.

עוגת דובדבנים ושקדים

שלב 5 מתוך 5

משמנים ומקמחים תבנית קפיץ עגולה בקוטר 26 ס"מ (מובן שאפשר גם תבנית מרובעת או מלבנית), יוצקים את התערובת פנימה ואופים בחום של 180 מעלות, כ-50 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים