דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת דובוש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת דובוש

עוגת דובוש

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגת דובוש, בנויה מעוגה בחושה, קרם וציפוי שוקולד. מתכון של מיקי שמו - כדי להרשים את האורחים

רכיבים

מנות 90

המתכון הזה נוצר עבור 90 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה
0.5  כוס
סוכר לבן
0.33  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
2  כפות
שמן קנולה
1  כפית
תמצית וניל
2  מיכלים
שמנת מתוקה
125  גרם
שוקולד מריר
1  כף
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.5  מיכל
שמנת מתוקה
100  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים ביצים, סוכר ותמצית וניל, לקצף תפוח ובהיר, מוסיפים את השמן ומערבבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מנפים את הקמח מקפלים לקציפה.
  • שלב 3

    0 דקות
    משטחים את הבצק על שתי תבניות אפייה (37 על 45 ס"מ) בעובי של חצי ס"מ ואופים ב-190 מעלות כ7-8 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקררים ומחלקים כל עלה ל-2 חצאים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים ביחד שוקולד ומיכל אחד של שמנת עד שמתקבל גנאש. מקררים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקציפים את הגנאש עם מיכל נוסף של שמנת מתוקה וכף אינסטנט פודינג וניל לקרם יציב.
  • שלב 7

    0 דקות
    מניחים חצי עלה של בצק, מורחים קרם וחוזרים על פעולה זו עם יתרת חלקי הבצק וקרם השוקולד.
  • שלב 8

    0 דקות
    מקררים כ-60 דקות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מוציאים וחוצים את המלבן באלכסון. מרכיבים את שני החצאים למשולש אחד גדול.
  • שלב 10

    0 דקות
    מחממים שמנת מתוקה עד לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד, מערבבים לתערובת אחידה. מכניסים למקרר ל-30 דקות ומצפים.
עוגת דובוש

שלב 1 מתוך 10

מקציפים ביצים, סוכר ותמצית וניל, לקצף תפוח ובהיר, מוסיפים את השמן ומערבבים.

עוגת דובוש

שלב 2 מתוך 10

מנפים את הקמח מקפלים לקציפה.

עוגת דובוש

שלב 3 מתוך 10

משטחים את הבצק על שתי תבניות אפייה (37 על 45 ס"מ) בעובי של חצי ס"מ ואופים ב-190 מעלות כ7-8 דקות.

עוגת דובוש

שלב 4 מתוך 10

מקררים ומחלקים כל עלה ל-2 חצאים.

עוגת דובוש

שלב 5 מתוך 10

מבשלים ביחד שוקולד ומיכל אחד של שמנת עד שמתקבל גנאש. מקררים.

עוגת דובוש

שלב 6 מתוך 10

מקציפים את הגנאש עם מיכל נוסף של שמנת מתוקה וכף אינסטנט פודינג וניל לקרם יציב.

עוגת דובוש

שלב 7 מתוך 10

מניחים חצי עלה של בצק, מורחים קרם וחוזרים על פעולה זו עם יתרת חלקי הבצק וקרם השוקולד.

עוגת דובוש

שלב 8 מתוך 10

מקררים כ-60 דקות.

עוגת דובוש

שלב 9 מתוך 10

מוציאים וחוצים את המלבן באלכסון. מרכיבים את שני החצאים למשולש אחד גדול.

עוגת דובוש

שלב 10 מתוך 10

מחממים שמנת מתוקה עד לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד, מערבבים לתערובת אחידה. מכניסים למקרר ל-30 דקות ומצפים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים