-
שלב 1
0 דקות
מקציפים ביצים, סוכר ותמצית וניל, לקצף תפוח ובהיר, מוסיפים את השמן ומערבבים.
-
שלב 2
0 דקות
מנפים את הקמח מקפלים לקציפה.
-
שלב 3
0 דקות
משטחים את הבצק על שתי תבניות אפייה (37 על 45 ס"מ) בעובי של חצי ס"מ ואופים ב-190 מעלות כ7-8 דקות.
-
שלב 4
0 דקות
מקררים ומחלקים כל עלה ל-2 חצאים.
-
שלב 5
0 דקות
מבשלים ביחד שוקולד ומיכל אחד של שמנת עד שמתקבל גנאש. מקררים.
-
שלב 6
0 דקות
מקציפים את הגנאש עם מיכל נוסף של שמנת מתוקה וכף אינסטנט פודינג וניל לקרם יציב.
-
שלב 7
0 דקות
מניחים חצי עלה של בצק, מורחים קרם וחוזרים על פעולה זו עם יתרת חלקי הבצק וקרם השוקולד.
-
שלב 8
0 דקות
מקררים כ-60 דקות.
-
שלב 9
0 דקות
מוציאים וחוצים את המלבן באלכסון. מרכיבים את שני החצאים למשולש אחד גדול.
-
שלב 10
0 דקות
מחממים שמנת מתוקה עד לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד, מערבבים לתערובת אחידה. מכניסים למקרר ל-30 דקות ומצפים.
כתוב ביקורת