דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת הפתעה עם תפוחים, ריבה ומקצפת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת הפתעה עם תפוחים, ריבה ומקצפת

עוגת הפתעה עם תפוחים, ריבה ומקצפת

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
הפתעה בכל ביס, בחגיגה של מרקמים וטעמים: פירורי בצק נימוחים, ריבה, תפוחים מקורמלים בדבש, אגוזים ומעל הכל שמיכה רכה של מקצפת וקראנץ' של פירורי בצק ואגוזים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
ריבת משמש
50  גרם
אגוזי לוז קלויים וקצוצים
25  גרם
חמאה רכה
25  גרם
מרגרינה
2  כפות
דבש
4 
תפוח עץ גרני סמית קלופים, נקיים מליבה וחתוכים לקוביות
3 
חלמון
0.5  כוס
סוכר לבן (100 גרם)
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
100  גרם
חמאה רכה קרה חתוכה לקוביות קטנות
0.25  כוס
סוכר לבן (50 גרם)
3 
חלמון
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג (210 גרם)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים דבש ומביאים לרתיחה. מוסיפים תפוחים ומבשלים 7-5 דקות תוך כדי ערבוב עד שהנוזלים מתאדים והתפוחים מזהיבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את התפוחים במסננת כדי שיגירו את כל הנוזלים ומצננים לטמפ החדר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים חלבונים עם סוכר ופודינג וניל במהירות גבוהה עד לקבלת קצף אחיד ורך.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורחים את המקצפת על התפוחים, מפזרים את פירורי הבצק ששמרנו ומעל מפזרים את יתרת האגוזים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    שמים את כל החומרים לבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים עד לקבלת פירורים. מוציאים כ-3/4 כוס פירורים ושומרים בצד.
  • שלב 7

    0 דקות
    משטחים את יתר הפירורים בתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ ודוחסים מעט עם האצבעות. מורחים עליהם ריבה, מפזרים 2/3 מכמות האגוזים ומעל מסדרים את קוביות התפוחים.
  • שלב 8

    0 דקות
    אופים כ-35 דקות עד שהפירורים מזהיבים והמקצפת מתייצבת. מצננים לפני ההגשה.
  • שלב 9

    1 דקות
    העוגה במיטבה ביום ההכנה, אך אפשר לשמור אותה במקרר עד 3 ימים. סמוך להגשה מוציאים את העוגה, מגישים בטמפ' החדר. ניתן להמיר את החמאה במרגרינה ואת ריבת המשמש בריבת פירות יער, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים