בקערה קטנה, מערבבים את קוביות התותים עם כף קמח. (הקמח מונע מהתותים לשקוע לתחתית העוגה).
שלב 2
3 דקות
בקערה גדולה, טורפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
שלב 3
6 דקות
מוסיפים את השמן והחלב בהדרגה, תוך כדי ערבוב.
בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, אבקת הפודינג ואבקת האפייה. מוסיפים את תערובת היבשים לבלילה בהדרגה, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 4
5 דקות
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ ומפזרים את התותים מעל הבלילה.
שלב 5
40 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות (חום עליון תחתון או טורבו) במשך כ-40-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
שלב 6
3 דקות
ניתן להשתמש בפירות אחרים שאוהבים, כמו פירות יער, אפרסקים או בננות. ואפילו שוקולד ציפס. אל תפחדו להשאיר אותה עוגת וניל ריקה - טעימה בכל מצב :)
שומרים את העוגה בטמפרטורת החדר, עטופה היטב, עד 3 ימים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
4
נ
נועה
עוגה טעימה במיוחד. קלה להכנה, וקולעת בול לטעמי..... תודה. נועה
הערות 4