דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

(0)
140 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: הדס קופרמן
בתחתית עוגת זברה של וניל ושוקולד ומעל שכבות בטעמים עדינים של נוגט וקפוצ'ינו. עוגת רושם פרווה שהיא פשוט מעדן

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8 
ביצה
1.5  כוסות
סוכר לבן
1  כוס
שמן קנולה
1.5  כוסות
מים פושרים
3  כוסות
קמח לבן +3 כפות קמח
2  שקיות
אבקת אפייה
2  שקיות
סוכר וניל
3  כפות
קקאו
3  כפות
סוכר לבן
4  כפות
מים רותחים
500  גרם
שמנת להקצפה
100  גרם
מים
40  גרם
פודינג אינסטנט בטעם וניל
7  גרם
נס קפה
700  גרם
שמנת להקצפה
150  גרם
מים
60  גרם
פודינג אינסטנט בטעם וניל
180  גרם
אבקת נוגט
30  גרם
שמן קנולה
100  גרם
שוקולד מריר מומס
0.5  כוס
אגוזי ברזיל אגוזי לוז קלויים ומסוכרים (להשיג בחנויות מתמחות)
0.5  כוס
שוקולד צ'יפס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערה 8 חלבונים עם 1.5 כוסות סוכר. להקציף לקצף חזק ואחיד להנמיך את המיקסר להכי נמוך.
  • שלב 2

    0 דקות
    להכין מראש שתי קערות, אחת עם כוס שמן ו-1.5 כוסות מים פושרים ומערבבים. בקערה שנייה 3 כוסות קמח ושלוש כפות קמח, 2 שקיות אבקת אפייה ושתי שקיות סוכר וניל ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    לקערת המיקסר עם הקצפת להוסיף בהדרגה ולסרוגין מהתערובת היבשה, ומהתערובת הרטובה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים עד שמקבלים תערובת אחידה וחלקה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מפסיקים את המיקסר ומערבבים עירבוב קל עם הלקקן ומורידה מהדפנות של המיקסר עד שמתקבל תערובת אחידה.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאחר שהתקבלה תערובת אחידה וחלקה לחלק את התערובת לשתי קערות. חצי בקערה אחת וחצי בקערה שנייה.קערה 1 - נישאר לבן. לקערה השנייה להוסיף: 3 כפות קקאו, 3 כפות סוכר, 4 כפות מים רותחים ולערבב היטב במטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • שלב 7

    0 דקות
    לקחת תבנית עגולה 26 משומנת ולצקת לתוכה קודם מהלבן למרכז התבנית קצת ואז מהחום למרכז התבנית ושוב עד שנגמרת התערובת.
  • שלב 8

    40 דקות
    להכניס לתנור שחומם מראש על 180° עד שהקיסם יוצא נקי בערך 40 דקות.
  • שלב 9

    0 דקות
    להקציף יחד ריץ', מים, ופודינג עד לקבלת קרם אחיד וחזק.
  • שלב 10

    0 דקות
    בקערה נפרדת לערבב היטב אבקת נוגט ושמן עד לקבלת ממרח לא קשה ולא נוזלי.
  • שלב 11

    0 דקות
    להמיס בבן מרי את השוקולד, הקערה צריכה להיות יבשה לגמרי. לאחר שנמס להוסיף לממרח נוגט ולערבב היטב עד לקבלת ממרח חלק.
  • שלב 12

    0 דקות
    לעשות השוואת תערובת-לקחת כ-½ כוס קרם להוסיף לממרח נוגט לערבב היטב ולשפוך לקרם לערבב בתנועות עטיפה עד לקבלת קרם אחיד.
  • שלב 13

    0 דקות
    במיקסר מקציפים ריץ', מים, ופודינג עד לקבלת קרם אחיד וחזק. מוסיפים את הנס קפה ומערבבים בתנועות עטיפה עד לקבלת קרם אחיד.
  • שלב 14

    0 דקות
    מוציאים את העוגה מהתבנית לאחר שהתקררה חותכים באמצע כשהחלק התחתון קטן מהעליון.
  • שלב 15

    0 דקות
    מורחים על החלק התחתון שכבה מהמוס נוגט בעובי של בערך ½1 סנטימטר ומניחים מעל את החלק העליון.
  • שלב 16

    0 דקות
    חותכים את הכיפה (מיישרים את החלק העליון) ומורחים מעל מוס נוגט (לא בצדדים) בצדדים מורחים מוס קפוצינו.1 מפזרים באמצע העוגה למעלה ברס ומעצבים פרחים מהמוס קפוצינו.
  • שלב 17

    0 דקות
    מגרדים שוקולד עם פומפיה הכי קטנה, ומדביקים לחלק התחתון של דפנות העוגה. מקשטים את הפרחים עם שוקולד צ'יפס.
עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 1 מתוך 17

שמים בקערה 8 חלבונים עם 1.5 כוסות סוכר. להקציף לקצף חזק ואחיד להנמיך את המיקסר להכי נמוך.

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 2 מתוך 17

להכין מראש שתי קערות, אחת עם כוס שמן ו-1.5 כוסות מים פושרים ומערבבים. בקערה שנייה 3 כוסות קמח ושלוש כפות קמח, 2 שקיות אבקת אפייה ושתי שקיות סוכר וניל ומערבבים.

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 3 מתוך 17

לקערת המיקסר עם הקצפת להוסיף בהדרגה ולסרוגין מהתערובת היבשה, ומהתערובת הרטובה.

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 4 מתוך 17

מערבבים עד שמקבלים תערובת אחידה וחלקה.

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 5 מתוך 17

מפסיקים את המיקסר ומערבבים עירבוב קל עם הלקקן ומורידה מהדפנות של המיקסר עד שמתקבל תערובת אחידה.

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 6 מתוך 17

לאחר שהתקבלה תערובת אחידה וחלקה לחלק את התערובת לשתי קערות. חצי בקערה אחת וחצי בקערה שנייה.קערה 1 - נישאר לבן. לקערה השנייה להוסיף: 3 כפות קקאו, 3 כפות סוכר, 4 כפות מים רותחים ולערבב היטב במטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 7 מתוך 17

לקחת תבנית עגולה 26 משומנת ולצקת לתוכה קודם מהלבן למרכז התבנית קצת ואז מהחום למרכז התבנית ושוב עד שנגמרת התערובת.

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 8 מתוך 17

להכניס לתנור שחומם מראש על 180° עד שהקיסם יוצא נקי בערך 40 דקות.

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 9 מתוך 17

להקציף יחד ריץ', מים, ופודינג עד לקבלת קרם אחיד וחזק.

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 10 מתוך 17

בקערה נפרדת לערבב היטב אבקת נוגט ושמן עד לקבלת ממרח לא קשה ולא נוזלי.

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 11 מתוך 17

להמיס בבן מרי את השוקולד, הקערה צריכה להיות יבשה לגמרי. לאחר שנמס להוסיף לממרח נוגט ולערבב היטב עד לקבלת ממרח חלק.

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 12 מתוך 17

לעשות השוואת תערובת-לקחת כ-½ כוס קרם להוסיף לממרח נוגט לערבב היטב ולשפוך לקרם לערבב בתנועות עטיפה עד לקבלת קרם אחיד.

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 13 מתוך 17

במיקסר מקציפים ריץ', מים, ופודינג עד לקבלת קרם אחיד וחזק. מוסיפים את הנס קפה ומערבבים בתנועות עטיפה עד לקבלת קרם אחיד.

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 14 מתוך 17

מוציאים את העוגה מהתבנית לאחר שהתקררה חותכים באמצע כשהחלק התחתון קטן מהעליון.

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 15 מתוך 17

מורחים על החלק התחתון שכבה מהמוס נוגט בעובי של בערך ½1 סנטימטר ומניחים מעל את החלק העליון.

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 16 מתוך 17

חותכים את הכיפה (מיישרים את החלק העליון) ומורחים מעל מוס נוגט (לא בצדדים) בצדדים מורחים מוס קפוצינו.1 מפזרים באמצע העוגה למעלה ברס ומעצבים פרחים מהמוס קפוצינו.

עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

שלב 17 מתוך 17

מגרדים שוקולד עם פומפיה הכי קטנה, ומדביקים לחלק התחתון של דפנות העוגה. מקשטים את הפרחים עם שוקולד צ'יפס.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים