דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת חלבה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת חלבה

עוגת חלבה

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגת חלבה עסיסית ורכה בשילוב פקאנים. קלה להכנה וסופר טעימה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
חמאה חתוכה לקוביות
1  כוס
סוכר לבן
3 
ביצה
2.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  גביע
שמנת חמוצה
1  כוס
חלב
1  כף
תמצית וניל
0.67  כוס
חלווה מפוררת
0.5  כוס
אגוזי פקאן מסוכרים מפוררים
2  כפות
קקאו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (180 מעלות).
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים את שבעת החומרים הראשונים (מהחמאה עד הווניל, כולל) במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים במשך שתי דקות עד שמתקבל בצק חלק ודביק.
  • שלב 3

    0 דקות
    משמנים תבנית (איזה שרוצים: עגולה, מרובעת, או עגולה עם חור) ומקמחים אותה היטב. מעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים היטב את החלבה עם הקקאו והפקאנים ומפזרים מעל הבצק. בעזרת כף, מערבבים אותם קצת לתוך הבצק (כלומר הופכים בעזרת הכף את הבצק על התערובת). אין צורך לעשות את זה יותר מדי ביסודיות. הרעיון הוא ליצור "עורקים" של פקאנים וחלבה בתוך בצק העוגה, כמו שעושים בעוגת שיש.
  • שלב 5

    50 דקות
    אופים במשך 50 דקות.
עוגת חלבה

שלב 1 מתוך 5

מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (180 מעלות).

עוגת חלבה

שלב 2 מתוך 5

שמים את שבעת החומרים הראשונים (מהחמאה עד הווניל, כולל) במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים במשך שתי דקות עד שמתקבל בצק חלק ודביק.

עוגת חלבה

שלב 3 מתוך 5

משמנים תבנית (איזה שרוצים: עגולה, מרובעת, או עגולה עם חור) ומקמחים אותה היטב. מעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים.

עוגת חלבה

שלב 4 מתוך 5

מערבבים היטב את החלבה עם הקקאו והפקאנים ומפזרים מעל הבצק. בעזרת כף, מערבבים אותם קצת לתוך הבצק (כלומר הופכים בעזרת הכף את הבצק על התערובת). אין צורך לעשות את זה יותר מדי ביסודיות. הרעיון הוא ליצור "עורקים" של פקאנים וחלבה בתוך בצק העוגה, כמו שעושים בעוגת שיש.

עוגת חלבה

שלב 5 מתוך 5

אופים במשך 50 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים