מערבבים את חומרי המילוי ,מפזרים מעל הבצק ובעזרת כף מטמיעים בבצק. (אני שמתי מחצית מכמות הבצק, על זה מחצית מכמות המילוי, את יתרת הבצק, ולבסוף מחצית המילוי הנותרת אותה דחפתי קלות עם הכף. בכל פיזור של מילוי זילפתי טיפה שמן מעל שלא יתקבל מילוי יבש בתוך העוגה. זה עובד מצוין).
שלב 5
50 דקות
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 50 דקות.
שלב 1
מתוך
5
שמים את חומרי העוגה במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים 2 דקות לקבלת בצק חלק ודביק.
מערבבים את חומרי המילוי ,מפזרים מעל הבצק ובעזרת כף מטמיעים בבצק. (אני שמתי מחצית מכמות הבצק, על זה מחצית מכמות המילוי, את יתרת הבצק, ולבסוף מחצית המילוי הנותרת אותה דחפתי קלות עם הכף. בכל פיזור של מילוי זילפתי טיפה שמן מעל שלא יתקבל מילוי יבש בתוך העוגה. זה עובד מצוין).
שלב 5
מתוך
5
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 50 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0