דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת טחינה ופיסטוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת טחינה ופיסטוק

עוגת טחינה ופיסטוק

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יפה ימין
עוגת טחינה רכה וריחנית, עם שברי פיסטוק. גם בריאה וגם טעימה

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
ביצה
1.5  כוסות
סוכר לבן
1  כוס
סוכר חום
3  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
2  מיכלים
שמנת מתוקה
170  גרם
סילאן
150  גרם
טחינה
0.5  כוס
פיסטוק גרוסים גס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מורחים תבנית(סיר פלא) בטחינה היטב ומפזרים שומשום.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה. מנפים ומוסיפים את הקמח.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את השמנת המתוקה מערבבים (לא להקציף).
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים בקערה נפרדת את הסילאן והטחינה ומשלבים אותם בסוף התהליך.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים פיסטוק, יוצקים לתבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-50 דקות עד להזהבה קלה, וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים.
עוגת טחינה ופיסטוק

שלב 1 מתוך 5

מורחים תבנית(סיר פלא) בטחינה היטב ומפזרים שומשום.

עוגת טחינה ופיסטוק

שלב 2 מתוך 5

מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה. מנפים ומוסיפים את הקמח.

עוגת טחינה ופיסטוק

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את השמנת המתוקה מערבבים (לא להקציף).

עוגת טחינה ופיסטוק

שלב 4 מתוך 5

מערבבים בקערה נפרדת את הסילאן והטחינה ומשלבים אותם בסוף התהליך.

עוגת טחינה ופיסטוק

שלב 5 מתוך 5

יוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים פיסטוק, יוצקים לתבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-50 דקות עד להזהבה קלה, וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים