המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה רחבה שמים כוס קפה חזק, סוכר ומים ומערבבים היטב להמסה מלאה של הסוכר. מוסיפים את ליקר השוקולד או את הברנדי.
טובלים מחצית מן הפתיבר ומסדרים בתחתית של תבנית מלבנית בגודל 20X30 ס"מ.
במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם חלב, גבינת מסקרפונה ואינסטנט פודינג עד שמתקבל קרם יציב ואוורירי. (בהתחלה מומלץ לעבוד במהירות נמוכה של המיקסר עד לאיחוד החומרים ולהמשיך את ההקצפה במהירות גבוהה).
מורחים חצי מהקרם על הפתיבר שבתבנית.
טובלים את הפתיבר הנותרים בקפה ומסדרים על הקרם שבתבנית.
מורחים מעל את הקרם הנותר ומפזרים מעל אבקת קקאו דרך מסננת.
לפני ההגשה מצננים במקרר למשך מספר שעות, מומלץ למשך הלילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1