המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הפודינג: מכניסים לקערה פודינג, חלב ושמנת מתוקה. מקציפים עד לקבלת קרם אחיד.
מוציאים את עוגות הבית מהתבנית ומועכים אותן.
מפסלים/יוצרים צורה אהובה (אני למשל, עשיתי צורה של ארנב), או משטחים בתבנית מלבנית/עגולה.
יוצקים את הפודינג המוכן על העוגה שמעכנו ויצרנו.
טובלים את הבייגלה בשוקולד מחומם ומיד בסוכריות קופצות לציפוי, מפזרים על העוגה באופן שווה.
מכסים ומקררים את העוגה לאורך לילה שלם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0