המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טובלים פתי בר לשנייה בחלב ומסדרים אותו בדפנות התבנית (תבנית קפיצית עגולה בקוטר 22 ס"מ) בצורת כתר.
לאחר מכן מסדרים פתיבר בתחתית התבנית. *תבנית קפיצית עגולה בקוטר 22 ס"מ
להכנת המלית - מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר, חלב ואינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יפה וחזקה.
מקפלים את הגבינות והשמנת החמוצה פנימה בעדינות עד שמתקבלת תערובת חלקה.
מוזגים את הקרם לתבנית.
להכנת הגנאש - ממיסים את השוקולד עם השמנת במיקרוגל כדקה (אם השוקולד לא נמס להוסיף עוד חצי דקה, תלוי בעוצמת המיקרוגל) ומערבבים עד לקבלת גנאש מבריק וחלק ללא גושים.
מוזגים את הגנאש מעל העוגה.
מכניסים ל-5 שעות למקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0