דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת מוס קפוצ'ינו (אלונה) ומצדה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת מוס קפוצ'ינו (אלונה) ומצדה

עוגת מוס קפוצ'ינו (אלונה) ומצדה

(0)
100 דקות
קל
מתכונאי/ת: אסנת דוברונסקי
העוגה שתרשים את האורחים שלכם. אף אחד לא ינחש כמה היא קלה להכנה.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
שוקולד מריר לעוגה
0.25  כוס
חלב לעוגה
5 
ביצה מופרדות לעוגה
0.5  כוס
סוכר לבן לעוגה
2  מיכלים
שמנת מתוקה לקרם
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל לקרם
4  כפות
סירופ מייפל לקרם
2  כפות
תמצית וניל לקרם
2  כפיות
נס קפה לקרם
1  חבילה
בישקוטים
1  כוס
חלב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להמיס במיקרו את השוקולד והחלב.
  • שלב 2

    0 דקות
    להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף את החלמונים לשוקולד המומס ולהוסיף את החלבונים בתנועות עטיפה.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאפות בתבנית 26 בחום של 180 מעלות כ-20 דק\' (לבדוק עם קיסם).
  • שלב 5

    0 דקות
    כשהעוגה אפויה להניח להתקרר כ-15 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    הכנת הקרם: להקציף לקצף חזק שתי שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, כוס חלב, מייפל, תמצית וניל ונס קפה.
  • שלב 7

    0 דקות
    למרוח על העוגה (קרה) מחצית מהקרם.
  • שלב 8

    0 דקות
    לטבול את הבישקוטים בכוס נס קפה (מוכן לשתייה) ולסדר על הקרם.
  • שלב 9

    0 דקות
    למרוח את מחצית הקרם השנייה.
  • שלב 10

    0 דקות
    לקשט את העוגה עם שתי \"מקופלת\" מפוררות. לקרר במקרר ואז... לקרר 24 שעות.
עוגת מוס קפוצ'ינו (אלונה) ומצדה

שלב 1 מתוך 10

להמיס במיקרו את השוקולד והחלב.

עוגת מוס קפוצ'ינו (אלונה) ומצדה

שלב 2 מתוך 10

להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר.

עוגת מוס קפוצ'ינו (אלונה) ומצדה

שלב 3 מתוך 10

להוסיף את החלמונים לשוקולד המומס ולהוסיף את החלבונים בתנועות עטיפה.

עוגת מוס קפוצ'ינו (אלונה) ומצדה

שלב 4 מתוך 10

לאפות בתבנית 26 בחום של 180 מעלות כ-20 דק\' (לבדוק עם קיסם).

עוגת מוס קפוצ'ינו (אלונה) ומצדה

שלב 5 מתוך 10

כשהעוגה אפויה להניח להתקרר כ-15 דקות.

עוגת מוס קפוצ'ינו (אלונה) ומצדה

שלב 6 מתוך 10

הכנת הקרם: להקציף לקצף חזק שתי שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, כוס חלב, מייפל, תמצית וניל ונס קפה.

עוגת מוס קפוצ'ינו (אלונה) ומצדה

שלב 7 מתוך 10

למרוח על העוגה (קרה) מחצית מהקרם.

עוגת מוס קפוצ'ינו (אלונה) ומצדה

שלב 8 מתוך 10

לטבול את הבישקוטים בכוס נס קפה (מוכן לשתייה) ולסדר על הקרם.

עוגת מוס קפוצ'ינו (אלונה) ומצדה

שלב 9 מתוך 10

למרוח את מחצית הקרם השנייה.

עוגת מוס קפוצ'ינו (אלונה) ומצדה

שלב 10 מתוך 10

לקשט את העוגה עם שתי \"מקופלת\" מפוררות. לקרר במקרר ואז... לקרר 24 שעות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה ב- 5 דקות

    עוגת גבינה ב- 5 דקות

    60 דקות קל
  • עוגת שוקולד שילדים אוהבים

    עוגת שוקולד שילדים אוהבים

    120 דקות בינוני
  • עוגת גבינה לימונית הפוכה

    עוגת גבינה לימונית הפוכה

    30 דקות בינוני
  • ארטיק עוגת גבינה ולימון

    ארטיק עוגת גבינה ולימון

    10 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים