דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית פשה
עוגת מוס עם בישקוטים, אוורירית ובטעמים נהדרים של קפה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
שוקולד מריר
30  גרם
חמאה
3 
ביצה מספר 1, מופרדות
2  כפות
סוכר לבן
1  כף
ברנדי / קוניאק
2  מיכלים
שמנת מתוקה מתוקה
1  כוס
חלב
1 
פודינג אינסטנט בטעם וניל
2  כפיות
נס קפה
1  כף
תמצית רום
4  כפות
סירופ מייפל
1  כפית
ג'לטין לא חובה
12 
בישקוטים
1  כף
נס קפה
1  כף
תמצית רום
1  כוס
מים חמימים
1  כף
סוכר לבן
6 
שוקולד חלב מיני מקופלת חלב, מריר ולבן, מרוסקים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    העוגה: ממיסים את השוקולד עם החמאה עד שהתערובת אחידה. מוסיפים את הרום ומערבבים. מוסיפים את החלמונים אחד אחד תוך ערבוב נמרץ בין חלמון לחלמון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקפלים את החלבונים בעדינות עם השוקולד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים לתבנית מס' 26 משומנת ומקומחת.
  • שלב 5

    15 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות, עד שקיסם יוצא נקי.
  • שלב 6

    0 דקות
    מצננים את העוגה לטמפרטורת החדר.
  • שלב 7

    0 דקות
    הכנת המוס: ממיסים את הקפה הנמס באלכוהול ואם צריך מוסיפים כף מים רותחים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מקציפים יחד את השמנת המתוקה, החלב, הפודינג, המייפל ותערובת הקפה המומס עד שמתקבל קרם יציב ואוורירי.
  • שלב 9

    0 דקות
    ניתן להוסיף גם קצת ג'לטין: מערבבים כפית גדושה של אבקת גלטין במעט מי ברז, מוסיפים מעט מים רותחים ומערבבים עד שהג'לטין נמס לגמרי. מערבבים את הג'לטין המומס עם 2 כפות מהמוס ואז מאחדים בין המוס לג'לטין.
  • שלב 10

    0 דקות
    שמים מסביב לתבנית שקף (דוחפים אותו עד התחתית, גם מסביב לבסיס, אחרי שעוברים עם סכין בין הבסיס לדפנות התבנית).
  • שלב 11

    0 דקות
    משטחים חצי מהמוס על הבסיס.
  • שלב 12

    0 דקות
    טובלים את הבישקוטים בקפה ומסדרים אותם בצורת מניפה על המוס (8 שלמים, וביניהם חצאי בישקוטים).
  • שלב 13

    0 דקות
    מפזרים על הבישקוטים חצי מפירורי המקופלת.
  • שלב 14

    0 דקות
    מורחים את החצי השני של המוס על הבישקוטים ומיישרים היטב.
  • שלב 15

    0 דקות
    מפזרים את פירורי המקופלת הנותרים.
  • שלב 16

    0 דקות
    מקררים במקרר לפחות 4 שעות, רצוי לילה שלם.
  • שלב 17

    1 דקות
    אפשר להקפיא במקום לקרר, ולהוציא למקרר שעתיים-שלוש לפני ההגשה. *ניתן להמיר את הברנדי בתמצית רום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכוןץ
עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 1 מתוך 17

העוגה: ממיסים את השוקולד עם החמאה עד שהתערובת אחידה. מוסיפים את הרום ומערבבים. מוסיפים את החלמונים אחד אחד תוך ערבוב נמרץ בין חלמון לחלמון.

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 2 מתוך 17

מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 3 מתוך 17

מקפלים את החלבונים בעדינות עם השוקולד.

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 4 מתוך 17

מעבירים לתבנית מס' 26 משומנת ומקומחת.

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 5 מתוך 17

אופים בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות, עד שקיסם יוצא נקי.

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 6 מתוך 17

מצננים את העוגה לטמפרטורת החדר.

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 7 מתוך 17

הכנת המוס: ממיסים את הקפה הנמס באלכוהול ואם צריך מוסיפים כף מים רותחים.

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 8 מתוך 17

מקציפים יחד את השמנת המתוקה, החלב, הפודינג, המייפל ותערובת הקפה המומס עד שמתקבל קרם יציב ואוורירי.

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 9 מתוך 17

ניתן להוסיף גם קצת ג'לטין: מערבבים כפית גדושה של אבקת גלטין במעט מי ברז, מוסיפים מעט מים רותחים ומערבבים עד שהג'לטין נמס לגמרי. מערבבים את הג'לטין המומס עם 2 כפות מהמוס ואז מאחדים בין המוס לג'לטין.

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 10 מתוך 17

שמים מסביב לתבנית שקף (דוחפים אותו עד התחתית, גם מסביב לבסיס, אחרי שעוברים עם סכין בין הבסיס לדפנות התבנית).

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 11 מתוך 17

משטחים חצי מהמוס על הבסיס.

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 12 מתוך 17

טובלים את הבישקוטים בקפה ומסדרים אותם בצורת מניפה על המוס (8 שלמים, וביניהם חצאי בישקוטים).

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 13 מתוך 17

מפזרים על הבישקוטים חצי מפירורי המקופלת.

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 14 מתוך 17

מורחים את החצי השני של המוס על הבישקוטים ומיישרים היטב.

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 15 מתוך 17

מפזרים את פירורי המקופלת הנותרים.

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 16 מתוך 17

מקררים במקרר לפחות 4 שעות, רצוי לילה שלם.

עוגת מוס קפוצ'ינו משודרגת

שלב 17 מתוך 17

אפשר להקפיא במקום לקרר, ולהוציא למקרר שעתיים-שלוש לפני ההגשה. *ניתן להמיר את הברנדי בתמצית רום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכוןץ

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים