-
שלב 1
0 דקות
מחממים תנור ל-150 מעלות.
-
שלב 2
0 דקות
מערבבים קמח, אגוזים ואבקת קינמון.
-
שלב 3
0 דקות
מקציפים חלבון ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, עד לקבלת קצף יציב.
-
שלב 4
0 דקות
מקפלים את התערובת הקמח לתוך הקצף ומחלקים את המסה לחלקים שווים.
-
שלב 5
0 דקות
מציירים עם עיפרון 2 עיגולים בגודל 24 ס"מ, על נייר אפייה והופכים את הנייר.
-
שלב 6
0 דקות
מניחים את נייר האפייה על תבנית אפייה ומשטחים את הקצף עם סכין או מרית על נייר האפייה בתוך כל אחד ממסגרות העיגולים המצוירים.
-
שלב 7
0 דקות
אופים בתנור מחומם במשך 22 דקות. מצננים.
-
שלב 8
0 דקות
מניחים טבעת תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ מסביב לאחד העיגולים האפויים.
-
שלב 9
0 דקות
מרתיחים שמנת וריבת חלב שתי דקות בדיוק, מכבים את האש ומערבבים את שוקולד החלב פנימה, עד שהשוקולד נמס וקבלת קרם חלק ומבריק. מניחים לצינון.
-
שלב 10
0 דקות
מערבבים היטב חלב ואינסטנט פודינג ריבת חלב בעזרת מקצף יד.
-
שלב 11
0 דקות
מערבבים את ריבת חלב בקערה, מוסיפים מעט מתערובת הפודינג , מערבבים שוב, מוסיפים את כל תערובת הפודינג ומקפלים פנימה עד תערובת אחידה.
-
שלב 12
0 דקות
מקפלים את השמנת המוקצפת עד קבלת קרם אחיד ואוורירי.
-
שלב 13
0 דקות
יוצקים חצי הכמות הקרם לתוך הטבעת על תחתית המרנג, משטחים, מניחים מלמעלה תחתית מרנג נוספת, מהדקים ומורחים מעל את הטופי.
-
שלב 14
0 דקות
יוצקים את הכמות הנותרת של המוס ריבת חלב ומשטחים.
-
שלב 15
0 דקות
מכסים ומקפיאים 6 שעות.
כתוב ביקורת