-
שלב 1
0 דקות
מחממים תנור מראש (לפחות חצי שעה) על 170 מעלות.
-
שלב 2
0 דקות
ממיסים את השוקולד בבן מארי.
-
שלב 3
0 דקות
מקציפים 10 חלמונים עם חצי כוס סוכר במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
-
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לתערובת את השוקולד המומס לאט לאט, מוסיפים את הברנדי ואת החלב \נס קפה ומערבבים את הכל לקצף יציב.
-
שלב 5
0 דקות
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב ומקפלים את הקצף לתערובת השוקולד.
-
שלב 6
1 דקות
משמנים תבנית בחמאה או לחילופין בקרם קוקוס.
*תבנית בקוטר 24 ס"מ
-
שלב 7
45 דקות
מכניסים לתבנית שני שליש מהתערובת ואופים כ-45 דקות (עד שנועצים קיסם והוא יוצא מעט לח).
-
שלב 8
0 דקות
את השליש הנותר של התערובת שומרים במקרר בכלי אטום.
-
שלב 9
0 דקות
כשהעוגה מוכנה מצננים מעט, מורחים את המוס ששמרנו במקרר מעל, ומעבירים למקפיא לשעתיים.
-
שלב 10
0 דקות
לפני הגשה מפדרים באבקת קקאו.
כתוב ביקורת