דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת מוס שוקולד לבן ומסקרפונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת מוס שוקולד לבן ומסקרפונה

עוגת מוס שוקולד לבן ומסקרפונה

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סיגל ברמר
עוגה בשלושה שלבים: בצק, מוס שוקולד לבן ומסקפונה וציפוי קרם שוקולד לבן

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
ביצה
0.5  כוס
סוכר לבן
0.25  כוס
חלב
2  כפות
קוקוס טחון
1.5  כפות
קקאו
2  כפות
קמח לבן (בפסח 2 כפות קמח מצה דק)
1  כפית
נס קפה
0.5  שקית
אבקת אפייה
1  שקית
סוכר וניל
1  כף
שמן קנולה
0.5  כוס
מים
2  כפיות
סוכר לבן לערבב עם חצי כוס המים להרטבת העוגה
200  גרם
שוקולד לבן
1  מיכל
גבינה 9%
2  מיכלים
שמנת מתוקה (לשמור 2 כפות לציפוי)
4  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.75  כוס
חלב
100  גרם
שוקולד לבן
2  כפות
שמנת מתוקה (ששמרנו)
1  כפית
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפרידים ביצים חלבון לקערת המיקסר וחלמון בצלוחית. בקערה נפרדת לשים את היבשים: קוקוס, קמח, קקאו, נס קפה ואבקת אפיה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים חלבון עם 1/2 כוס סוכר וסוכר וניל לקצף יציב. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים. כשהתערובת אחידה מוסיפים חצי מכמות החומרים היבשים ומעט מהחלב, לערבב ולהוסיף את יתרת החומרים היבשים והחלב. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשמן תבנית 26 מתפרקת (במעט שמן/חמאה). לשפוך את התערובת ולאפות בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות בערך כ-20 דקות או עד שקיסם ננעץ בעוגה ויוצא נקי.
  • שלב 4

    0 דקות
    לקרר ולהרטיב את העוגה בצורה אחידה במים עם שתי כפיות סוכר.
  • שלב 5

    0 דקות
    הכנת המוס: ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל (או בקערה חסינת חום מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) עד שהשוקולד נמס (אם משתמשים במיקרוגל לבדוק לאחר דקה כי השוקולד הלבן נשרף מהר).
  • שלב 6

    0 דקות
    לתת לשוקולד להתקרר מעט, כ-10 דק', אבל שישאר במצב נוזלי.
  • שלב 7

    0 דקות
    להוסיף לשוקולד את גבינת המסקרפונה ולערבב עם כף עד שהמסה אחידה.
  • שלב 8

    0 דקות
    להקציף את שני מיכלי השמנת מתוקה (פחות 2 כפות ששמרנו בצד) עם 4 כפות אינסטנט פודינג וניל, ו-3/4 כוס החלב לקצף יציב אך לא קשה.
  • שלב 9

    0 דקות
    להוסיף את תערובת המסקרפונה והשוקולד הלבן לקצף השמנת המתוקה, לערבב מעט עם המיקסר עד שהתערובות מתאחדות, לשפוך על גבי העוגה שהרטבנו וליישר. לשמור במקרר.
  • שלב 10

    0 דקות
    ציפוי השוקולד: בספל לשים 100 גרם שוקולד לבן, כפית חמאה, 2 כפות שמנת מתוקה ולהמיס במיקרוגל עד לקבלת בלילה חלקה (לבדיקת סמיכות אני שמה טיפה על צלחת ומכניסה למקרר ל- דקה אם הציפוי מתקשה מעט זה מוכן).
  • שלב 11

    0 דקות
    ליצוק את הציפוי על העוגה ולפזר בצורה אחידה בעזרת הזזת העוגה בזהירות מצד לצד עד שהכל מכוסה.
  • שלב 12

    0 דקות
    לקרר כ-8 שעות לפני ההגשה.
עוגת מוס שוקולד לבן ומסקרפונה

שלב 1 מתוך 12

מפרידים ביצים חלבון לקערת המיקסר וחלמון בצלוחית. בקערה נפרדת לשים את היבשים: קוקוס, קמח, קקאו, נס קפה ואבקת אפיה.

עוגת מוס שוקולד לבן ומסקרפונה

שלב 2 מתוך 12

מקציפים חלבון עם 1/2 כוס סוכר וסוכר וניל לקצף יציב. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים. כשהתערובת אחידה מוסיפים חצי מכמות החומרים היבשים ומעט מהחלב, לערבב ולהוסיף את יתרת החומרים היבשים והחלב. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.

עוגת מוס שוקולד לבן ומסקרפונה

שלב 3 מתוך 12

לשמן תבנית 26 מתפרקת (במעט שמן/חמאה). לשפוך את התערובת ולאפות בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות בערך כ-20 דקות או עד שקיסם ננעץ בעוגה ויוצא נקי.

עוגת מוס שוקולד לבן ומסקרפונה

שלב 4 מתוך 12

לקרר ולהרטיב את העוגה בצורה אחידה במים עם שתי כפיות סוכר.

עוגת מוס שוקולד לבן ומסקרפונה

שלב 5 מתוך 12

הכנת המוס: ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל (או בקערה חסינת חום מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) עד שהשוקולד נמס (אם משתמשים במיקרוגל לבדוק לאחר דקה כי השוקולד הלבן נשרף מהר).

עוגת מוס שוקולד לבן ומסקרפונה

שלב 6 מתוך 12

לתת לשוקולד להתקרר מעט, כ-10 דק', אבל שישאר במצב נוזלי.

עוגת מוס שוקולד לבן ומסקרפונה

שלב 7 מתוך 12

להוסיף לשוקולד את גבינת המסקרפונה ולערבב עם כף עד שהמסה אחידה.

עוגת מוס שוקולד לבן ומסקרפונה

שלב 8 מתוך 12

להקציף את שני מיכלי השמנת מתוקה (פחות 2 כפות ששמרנו בצד) עם 4 כפות אינסטנט פודינג וניל, ו-3/4 כוס החלב לקצף יציב אך לא קשה.

עוגת מוס שוקולד לבן ומסקרפונה

שלב 9 מתוך 12

להוסיף את תערובת המסקרפונה והשוקולד הלבן לקצף השמנת המתוקה, לערבב מעט עם המיקסר עד שהתערובות מתאחדות, לשפוך על גבי העוגה שהרטבנו וליישר. לשמור במקרר.

עוגת מוס שוקולד לבן ומסקרפונה

שלב 10 מתוך 12

ציפוי השוקולד: בספל לשים 100 גרם שוקולד לבן, כפית חמאה, 2 כפות שמנת מתוקה ולהמיס במיקרוגל עד לקבלת בלילה חלקה (לבדיקת סמיכות אני שמה טיפה על צלחת ומכניסה למקרר ל- דקה אם הציפוי מתקשה מעט זה מוכן).

עוגת מוס שוקולד לבן ומסקרפונה

שלב 11 מתוך 12

ליצוק את הציפוי על העוגה ולפזר בצורה אחידה בעזרת הזזת העוגה בזהירות מצד לצד עד שהכל מכוסה.

עוגת מוס שוקולד לבן ומסקרפונה

שלב 12 מתוך 12

לקרר כ-8 שעות לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים