ממסים את השוקולד והחמאה יחד לתערובת אחידה, אפשר במיקרו.
שלב 2
5 דקות
מצננים מעט את השוקולד המומס ומוסיפים לו את החלמונים אחד-אחד, תוך ערבוב מהיר. מוסיפים את הליקר ומערבבים שוב.
*ניתן להמיר את הליקר בברנדי באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מקציפים את החלבונים ומוסיפים להם בהדרגה את הסוכר. הקצף צריך להיות יציב, אבל לא קשה מדי.
שלב 4
0 דקות
מקפלים את קצף החלבונים לתוך תערובת השוקולד.
שלב 5
0 דקות
אופים חצי מהתערובת בתבנית מס' 24, בחום של 180 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות בערך, או עד שקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה.
שלב 6
0 דקות
מצננים את הבסיס לטמפרטורת החדר. הבסיס יצנח, וזה בסדר. את מחצית התערובת שנותרה מניחים במקרר בינתיים.
שלב 7
0 דקות
מורחים את התערובת שבמקרר על הבסיס, מכסים את התבנית בניילון נצמד ומקררים למינימום ארבע שעות, רצוי ללילה.
שלב 8
0 דקות
לפני ההגשה, מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת הסוכר ומצפים את העוגה, או מזלפים עליה את הקצפת בצורה דקורטיבית.
שלב 1
מתוך
8
ממסים את השוקולד והחמאה יחד לתערובת אחידה, אפשר במיקרו.
שלב 2
מתוך
8
מצננים מעט את השוקולד המומס ומוסיפים לו את החלמונים אחד-אחד, תוך ערבוב מהיר. מוסיפים את הליקר ומערבבים שוב.
*ניתן להמיר את הליקר בברנדי באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
8
מקציפים את החלבונים ומוסיפים להם בהדרגה את הסוכר. הקצף צריך להיות יציב, אבל לא קשה מדי.
שלב 4
מתוך
8
מקפלים את קצף החלבונים לתוך תערובת השוקולד.
שלב 5
מתוך
8
אופים חצי מהתערובת בתבנית מס' 24, בחום של 180 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות בערך, או עד שקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה.
שלב 6
מתוך
8
מצננים את הבסיס לטמפרטורת החדר. הבסיס יצנח, וזה בסדר. את מחצית התערובת שנותרה מניחים במקרר בינתיים.
שלב 7
מתוך
8
מורחים את התערובת שבמקרר על הבסיס, מכסים את התבנית בניילון נצמד ומקררים למינימום ארבע שעות, רצוי ללילה.
שלב 8
מתוך
8
לפני ההגשה, מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת הסוכר ומצפים את העוגה, או מזלפים עליה את הקצפת בצורה דקורטיבית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0