דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת מוס שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת מוס שוקולד

עוגת מוס שוקולד

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: hany shevach
עוגת מוס טעימה ומרשימה ואף כשרה לפסח, למקלים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
שוקולד מריר קצוץ
0.25  כוס
מים
1  כף
חמאה רכה
2  מיכלים
שמנת מתוקה
3  שקיות
סוכר וניל
3 
חלמון
0.5  כוס
סוכר לבן
2  כפות
קמח מצה
1  כוס
אגוזים
150  גרם
שוקולד מריר קצוץ חתוך לקוביות
0.5  כוס
שמנת מתוקה
1  כוס
אגוזים שבורים, מסוכרים או רגילים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    על אש קטנה מבשלים את השוקולד עם המים עד להמסה. מערבבים היטב תוך כדי בישול. מוסיפים את החמאה. מצננים את השוקולד תוך כדי בחישה ורק כאשר הוא קריר מוסיפים את החלמונים ומערבבים טוב טוב כמה דקות. (זהירות שלא יהיו לכם ביצים קשות בעוגה).
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים במיקסר שמנת מתוקה וסוכר וניל ומאחדים את השוקולד לקצפת בעדינות, עם תנועות קיפול עדינות מאוד. לא לשבור את הקצפת.
  • שלב 3

    0 דקות
    רק כאשר בסיס העוגה קרה מעבירים את תכולת המוס (מוס = השוקולד + הקצפת) מעליו. נותנים לעוגה את הכבוד הראוי לה לפחות 3 שעות במקרר. **מומלץ להגיש בצלחת בצד תותים או פטל טריים. (בשלב זה העוגה מוכנה).
  • שלב 4

    0 דקות
    רוצים שהעוגה שלכם תהיה ואוו אמיתי? תמשיכו: במקום 3 שעות במקרר מעבירים את העוגה למקפיא ללילה או ל- 24 שעות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור ל- 160 מעלות.
  • שלב 6

    20 דקות
    במיקסר מקציפים במהירות גבוהה 3 חלבונים וסוכר עד שהקצף יפה ויציב. בהקצפה נמוכה מוסיפים קמח מצה ואגוזים, ולתנור למשך 20 דקות עד שהבסיס מתקשה וגוונו חום.
  • שלב 7

    0 דקות
    מרתיחים את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד, מערבבים היטב. ומחזירים למקפיא ל-10 דקות. משחררים את העוגה מהתבנית (אפשר בעזרת מטלית טבולה במים חמים. להעביר על התבנית מבחוץ וזה יקל על שחרור העוגה).
  • שלב 8

    0 דקות
    מקשטים את דפנות העוגה באגוזים מסוכרים או רגילים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים