דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת נפוליאון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת נפוליאון

עוגת נפוליאון

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: דבורה רובין
עוגה שנחטפת מהר, קלה להכנה וטעימה בטירוף. עם ארבעה מרכיבים בלבד!

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים מרודד ומופשר
2  מיכלים
שמנת מתוקה
2  חבילות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.25  כוס
חלב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הבצק ל-3 מלבנים שווים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את הטוסטר, ומחממים אותו.
  • שלב 3

    0 דקות
    מפזרים סוכר על כל מלבן משני הצדדים (לא חובה, זה נותן קצת צבע). מכניסים כל מלבן בנפרד למשך 3 דקות לטוסטר, כשנייר האפייה מכסה אותו משני הצדדים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכניסים לתנור עד להזהבה בחום של 180 מעלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה, לאחר דקה בערך, עוצרים ושופכים את הפודינג, וממשיכים להקציף. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורחים בין השכבות האפויות את השמנת, ובשכבה האחרונה מפזרים המון אבקת סוכר. בתיאבון!
עוגת נפוליאון

שלב 1 מתוך 6

חותכים את הבצק ל-3 מלבנים שווים.

עוגת נפוליאון

שלב 2 מתוך 6

מוציאים את הטוסטר, ומחממים אותו.

עוגת נפוליאון

שלב 3 מתוך 6

מפזרים סוכר על כל מלבן משני הצדדים (לא חובה, זה נותן קצת צבע). מכניסים כל מלבן בנפרד למשך 3 דקות לטוסטר, כשנייר האפייה מכסה אותו משני הצדדים.

עוגת נפוליאון

שלב 4 מתוך 6

מכניסים לתנור עד להזהבה בחום של 180 מעלות.

עוגת נפוליאון

שלב 5 מתוך 6

מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה, לאחר דקה בערך, עוצרים ושופכים את הפודינג, וממשיכים להקציף. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלב.

עוגת נפוליאון

שלב 6 מתוך 6

מורחים בין השכבות האפויות את השמנת, ובשכבה האחרונה מפזרים המון אבקת סוכר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים